BT öğretmeni ders dışı egzersiz

Kodla Büyü

redeemthepast

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Bilişim Teknolojileri öğretmenleri ortaokulda ders dışı egzersiz çalışması yapabilir mi? Hafta içi olursa haftada en az kaç saat yapılabilir?
Konu: Bilişim - kodlama
proje hazırlama
düşünüyorum

Egzersiz yapmanıza gerek yok. Yeni yönetmeliğe göre Yetiştirme kursu açabilirsiniz. Malum iki kat ekders alıyorsunuz. Hafta içi ders saatleri dışında hafta sonu ise şimdilik sadece cumartesi günleri olmak üzere öğrenci guruplarınız ise en az 10 kişi en fazla 20 kişi.

Haftasonu boş zamanım olmadığı için yoksa yetiştirme kursu daha iyi tabi ki ama şimdilik ders dışı egzersiz mümkün görünüyor..

mkankan' Alıntı:
Egzersiz yapmanıza gerek yok. Yeni yönetmeliğe göre Yetiştirme kursu açabilirsiniz. Malum iki kat ekders alıyorsunuz. Hafta içi ders saatleri dışında hafta sonu ise şimdilik sadece cumartesi günleri olmak üzere öğrenci guruplarınız ise en az 10 kişi en fazla 20 kişi.
Hafta içi okul saatlerinden sonra da açabilirsiniz aslında. İdare bazen teog dersleri dışındakilere sorun çıkarabiliyor ama şansınızı deneyin bence...

Hafta içi okul öğretmenleri tarafından kabul görmedi... Yer yok vs...peki ders dışı egzersiz en az kaç saat olur haftada.... Ben sabahçılar için boş dersler ayarlamak istiyorumç

açamıyor diyen arkadaşlar neye göre bunu söylüyor bilmiyorum ama ben 3 senedir btr olduğum halde açıyorum satranç egzersizi.

Sabah okul ortaokul ogleden sonra ilkokul. Ogleden sonra bt sınıfında yetistirme kursu acabilir miyim ortaokullarin dersi bitmis oluyor?

Bu konuyu takipteyim benim okulum da taşımalı olduğu için hafta sonu olamaz hafta içi kurs açmayı düşünüyorum açan arkadaşlar varsa planlarını paylaşabilir mi

uwe' Alıntı:
Sabah okul ortaokul ogleden sonra ilkokul. Ogleden sonra bt sınıfında yetistirme kursu acabilir miyim ortaokullarin dersi bitmis oluyor?
Açarsınız hocam ama öğleden sonra hangi saatte yapacaksanız o saati BT Çizelgesinde belirtmeniz faydalı olacaktır zira o saatte ilkokuldaki hocalarda labı kullanmak isteyebilir.

BTR olarak değil ama BT Öğretmeni olarak geçen sene satranç kursu açtım. Fakat satranç kursu için Satranç Antrenörü sertifikanız olması lazım.

açamıyor diyen arkadaşlar neye göre bunu söylüyor bilmiyorum ama ben 3 senedir btr olduğum halde açıyorum satranç egzersizi.
hocam hangi ildesiniz. daha önce açmış olduğunuz satranç egzersizlerinin onaylarını gönderebilmeniz mümkün mü?
bir de BTR görevlendirmesi varken mi egzersiz açtınız.
teşekkürler

Arkadaşlar BTR olan bir kişi okulda dersler 3 te bitiyo ve BTR gorevide 3 te bitiyo. Yetiştirme kursunu 3 ten sonra açıp 2 kat ücret açabilir mıyız yoksa saat 18 den sonrami acmamiz lazim

m_esen' Alıntı:
Arkadaşlar BTR olan bir kişi okulda dersler 3 te bitiyo ve BTR gorevide 3 te bitiyo. Yetiştirme kursunu 3 ten sonra açıp 2 kat ücret açabilir mıyız yoksa saat 18 den sonrami acmamiz lazim
???

hayaletx' Alıntı:
m_esen' Alıntı:
???
3 ten sonra açabilirsiniz. Gece tarifesi için 6dan sonra . Çok az bi ücret farkı var ikisi arasında.

Başlığınızla içerik uyuşmuyor.
Ders dışı egzersiz denilen öğrencilere yönelik açılan satranç, tiyatro vb. kurslarını ifade eder. Bunların ücreti normal ek dersle aynıdır.
Yetiştirme kurslarının ücreti hangi saatte yapıldığı farketmeksizin 2 kat ödenir. Akşam ve haftasonu verilenler ise çok az bir farkla ücretlendirilir. Gündüz ek ders ücreti maaş katsayısının 140 ile çarpımı ile gece ücreti ise maaş katsayısının 150 ile çarpılmasıyla hesaplanır ki arada 1 TL gibi bir fark oluşur.

Geri