nemesis' Alıntı:Okulumuzda 22 saat bt dersine girebilecek 4 yıllık üniversite mezunu ücretli öğretmene ihtiyacımız var. norm fazlası durumda olan arkadaşlar da olabilir. Okulumuz Diyarbakır'dadır.
ne 5 yıllık planı hocam günübirlik planlar yapılıyor. gecen seneki yer değiştirme klavuzunu hatırlayın.cexen' Alıntı:bu nasıl bir tablodur.
bakanlık dersi kaldırmaya calışıyor. yer yer bt öğretmen ihtiyacı var. hala 800-900 yıllık bilgisayar öğretmeni göreve alınıyor.bu plansızlık projesizlik nereye kadar gidecek büyük devletler her alanda 100 yıllık plan yaparken bizim ülkemiz denen 5 yıllık planlarla günü kurtarmaya calışıyor. haaa birde tuttursa gam yemem onu bile tutturamıyor.
"devletin malı deniz yemeyen keriz" lafını söyleyene az kızmıyordum bu yaşıma kadar ama artık azar azar hak verir oldum....
bote67' Alıntı:İhtiyaç İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bildirilir. Örneğin biz 1 ücretli sınıf öğretmeni ihtiyacı bildirdik. Onlar da gönderdiler. Ama okul açılmadan 1 hafta önce...
Durumu daha açık bir şekilde anlatmadığınıza göre %50 olasılıkla bu bir şaka girişimi teşebbüsü
fantasio' Alıntı:ders seçmeli değil mi hocam öğretmen yoksa seçmeyin dersi diğer öğretmen arkadaşlara farklı dersler seçip ek ders almaları daha mantıklı bence