BT İSTEĞİ (ÇOK UZUN DEYİP DE OKUMAMAZLIK YAPMAZSANIZ SEVNRM)

Kodla Büyü

confrere

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Genel konu başlığına en uygun konu benimkisi olsa gerek..

sorunum şu..

arkadaşlar ben adıyaman'da bt öğretmeniyim,1,5 yıldır..
okulumda bt sınıfı yok, mem de göndermiyor, neymiş sıra varmış da beklicekmişiz, okulumun yakın köylerine geçen sene sonuna doğru bilgisayarlar geldi, hatta birleştirilmiş sınıf olanlara bile geliyor bilgisayarlar, bizim okula göndermiyorlar bi türlü, kaç kere mem e gittim sordum, onlar bile inanmıyor bt sınıfı olmadığına okulumda,hatta birisi şöyle demişti"yok hocam, bi yanlışınız vardır, sizin okulda var bt sınıfı ya" .. ..

tabi o zaman ben de içimden "allahım daha neler diyorum".. tabi beyfendiye de"ben o okulun öğretmeniyim yok işte "dedim...

kısacası ne yapmam lazım da bilgisayar gelsin okuluma da bt öğretmeni olduğumu anlayayım ben de, bi kaç yardım sitesine mail attım ama,onlarda da bie sürü sıra vardır tabiki tek ben değilim ki sonuçta, bana yardımcı olabilecek var mı arkadaşlar??? dersleri bi yere kadar işleyebiliyorum,sonra allah versin gidiyor işte,ben de ne yapayım rehberlik yapıyorum çocuklarla,ya da sohbet ediyoruz, ancak o şekilde gidiyor, ve bu durumdan çok sıkıldım artık..

yok mu çevrenizde yardım edebilecek birileri..???

Hocam sizi benden iyi anlayacak kimse olamaz heralde. Bizim okulda da BT sınıfı görünüyormuş hatta formatörüm diye iki de bir rapor isteyip duruyorlarddı. Hangi BT sınıfının raporunu yazacaksam. Ben kendi okulumda da aynı sorunu yaşıyorum. Bakanlığa bi mail attım. Bizim okul bilmem projesinde sıradaymış ama bunu 2 senedir söylüyorlarmış. Bir sürü kişiye danıştım kimse net birşey söylemiyor. Biraz da bürokratik işler giriyo. Eğer hatırı sayılır dayınız varsa işinizi yaptırırsınız. Yoksa ben gibi beklersiniz. Bu BT sınflarını ulaştırma bakanlığı kuruyor. Oraları araştırmanızı tavsiye ederim. Ben de hala bekliyorum kurulacak diye. ALLAH cümlemizin yardımcısı olsun...

projeksiyon falan da yok hocam.. gidip mem'e biçok kez sordum, işte genel de dediğiniz gibi sıra var falan diyorlar, ben de diyorum ki ne sırasıymış böyle bu 2008 şubatta atandım ben hala yok bt sınıfı... ben yaptım yapacağımı bana kalırsa ama yine de yapıyorum tabiki, e biraz da idarenin ilgilenmesi lasım tabi bana kalırsa..

muratbdg hocam siz nerde görev yapıyorsunuz?

kötü bi sevinme ama,bu konuda yalnız olmadığımı anladım, traji komik yani...size de diyorlar mı vizontele deki gibi kütüphanesi olmayan köye memur atanması gibi diye.. ben bıktım artık bunu duymaktan..

ne kadar saçma bi durumdayız yaa... üstelik bizim burda bir de 15 bilgisayarlık okullar var, orda da öğretmen yok,lab. kapalı duruyormuş... saçmalığın böylesi...

hocam bana kalırsa sen şunu yap. meb bilgilendirmeye yaz.okulunu, bilgileri, yaşadığn durumu hepsini anlat mutlaka bir şekilde sonuçlari bildirecekler sana.
ne diyeyim saçmaliktan başka birşey değil açikçasi

Geri