BT arıza kaydı açamıyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan marbled
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

marbled

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar garanti kapsamında olan laboratuarımız için eğitek in Bt arıza sayfasına girip kayıt açmaya çalışıyorum ancak kaydete bastığım anda seçtiğiniz proje kapsamında yer alan Bt sınıflarına ilişkin veri tabanı güncellemeleri devam etmektedir. Bu işlem tamamlandığında arıza bildirimlerinizi yapabilirsiniz uyarısı çıkıyor. Haftalardır farklı bilgisayarlardan deniyorum ve aynı uyarı çıkıyor. Sistem açılana kadar garanti süresi bitecek. Siz rastladınız mı bu uyarıya.

hocam benim de başıma geldi
ama bu olay her başıma geldiğinde ben tekrar giriş yaptım
her seferinde de o uyarıyı verdi
sanırım uyarıyı vermesine rağmen bilgiler gidiyor..
daha sonra burdaki servis okulu aradı
2 bilgisayar valdı
alıp götürdüler
tamir edip getirecekler

Teşekkürler hocam cevabınız için. O zaman gitmiş olabilir yazdıklarım. Diğer arızalara da kayıt açayım. Denemekte fayda var.

garanti kapsamı derken kaç yıl? mesela 2006da kurulan labdaki vestel bilgisayarlar için de arıza kaydı girilebilir mi?

Evet bu bt arıza sistemini milattan önceki bilgisayarlar için de kullanabiliyor muyuz?

bunu bende merak ediyorum. benim bt sınıfım 1. faz. ben bildiremiyorum diye biliyordum. dün bir arkadaşaım bildirebileceğimi söyledi??bu konu hakkında kesin bilgisi olan var mı?

Hayır arkadaşlar bu laboratuar daha gecen sene kuruldu. Benim de diğer laboratuarım 2006 yılında kuruldu ve onun için Bt arıza kaydı açamıyorum artık.

Çok sorulan bir soru olduğu için buna da cevap yazayım:
BT arıza diye eğitekin bir sitesi var. Size kullanıcı adı ve şifre soruyor. Kullanıcı adınız okulun kurum kodu şifre ise şu yollardan elde ediliyor: mebbis, e-taşınır, taşınır mal yönetmeliği modülü, sol tarafta en altta taşınır mal yönetmeliği modülünden öğreniyorsunuz ( bu kısmı okul idarecinize soracaksınız)

Sadece bilgisayarlar için değil laboratuardaki tüm eşyalar bu kapsamda. Mesela ben exper bilgisayarların olduğu laboratuarımdaki sandalyeler kırık olduğu için, birde duvardaki internet switchleri için arıza kaydı açmıştım gelip tamir etmişlerdi. Ancak exper laboratuarların garantisi artık devam etmiyor.

peki çelik kapı da garanti kapsamında mı? biricik öğrencilerim kapı koluna bişeyler yapmışlar, kapı kilidi ve kolunun hepten degismesi lazımmıs

bi ara bende arıza kaydı açmıştım. aradılar geleceklerini söylediler. ne gelen oldu ne giden

Geri