bt arıza kullanıca adı şifresi

Kodla Büyü

BAYBİLİSİM

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar bu bt arıza kullanıca adı ve şifresini nereden temin ediyoruz, bilgisi olan varsa paylaşabilirmi?

okulda taşınır mallar la ilgili görevli müdür yardımcısının ilsis şifresi ile giriş yapılabiliyor

ysartemur hocamın dediğini biraz açarsak.Okul müdürünüz kendi mebbis sifresi ile mebbise giriş yapacak.Sol alt tarafta en altta galiba Taşınır Mal Yönetmeliği Modülüne tıkladığı zaman şifre ve kullanıcı adı hatta bt arıza linki karşısına gelecek.

hocam okul mebbis şifresiyle mebbis.meb.gov.tr adresine girerek ister taşınır mal linkinden giriş yapın gelqen sayfada sol altta menüde taşınır mal modülüne tıklayın karşınıza kırmızı renkle yazılmış şifre gelecektir. Ama bilgisayarlar garanti kapsamından çıkmışsa boşuna uğraşmayın.

Türkiye58' Alıntı:
hocam okul mebbis şifresiyle mebbis.meb.gov.tr adresine girerek ister taşınır mal linkinden giriş yapın gelqen sayfada sol altta menüde taşınır mal modülüne tıklayın karşınıza kırmızı renkle yazılmış şifre gelecektir. Ama bilgisayarlar garanti kapsamından çıkmışsa boşuna uğraşmayın.
mebbisten tif'e girdim. giriş ekranın altında http://btariza.meb.gov.tr linki var. altta ise kullanıcı adı ve şifre kısmı var boş ise şifre edinmek için ilçe formatörü ile temasa geçin oda il mem ile görüşsün.
bana MEB'ten gelen cevap
"İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Bt sınıfınızın sisteme girişi yapılması gerekmektedir. Bu konu ile ilgili İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile görüşmeniz gerekmektedir."

Geri