BT ARIZA

Kodla Büyü

semra0223

Site Gezgini
ubak projesi exper bilgisayarlarla kurulu bt sınıfımız. 2 ay önce 3 kasamızı tamire gönderdik. anakartları problemliymiş. fakat hala gelmedi . sizce ne yapabiliriz. garantileri hala devam ediyor.

:D katılıyorum bekleyeceksiniz sadece arada bir yoklayın servisi ne yaptınız diye.

BT arıza modülü tam bir saçmalık . Arıza kaydı girdim güya okula servis gelip alıcak bir aydır gelen giden yok esas komedi bt arıza modülüne girdim tekrar ne göreyim kayıtlı arızam ; durum çözülmüş !!! metafizik yöntemi ile çözüyorlar sanırım :? abi harbiden Türkiyede yaşanır böyle şeylere alışılır.. :alkis:

Birazda Ubak projesi için yazıyım anakartlar problemli gerçekten ikinci bilgisayar oldu anakart zom. Arızalarda çok garip ses kartında problem oldu windows açılırken bilgisayar kapanıyordu her şeyi denedim biosdan onboard sesi kapattım falan yo düzelmiyor. İlginç bir şey fark ettim bilgisayarı ilk açılışta biosda 15 dk bekletiyorum sonra (anakartta birşeyler ısınınca tahminim) bilgisayar açılıyor.

elektrosercen' Alıntı:
BT arıza modülü tam bir saçmalık . Arıza kaydı girdim güya okula servis gelip alıcak bir aydır gelen giden yok esas komedi bt arıza modülüne girdim tekrar ne göreyim kayıtlı arızam ; durum çözülmüş !!! metafizik yöntemi ile çözüyorlar sanırım :? abi harbiden Türkiyede yaşanır böyle şeylere alışılır.. :alkis:

Birazda Ubak projesi için yazıyım anakartlar problemli gerçekten ikinci bilgisayar oldu anakart zom. Arızalarda çok garip ses kartında problem oldu windows açılırken bilgisayar kapanıyordu her şeyi denedim biosdan onboard sesi kapattım falan yo düzelmiyor. İlginç bir şey fark ettim bilgisayarı ilk açılışta biosda 15 dk bekletiyorum sonra (anakartta birşeyler ısınınca tahminim) bilgisayar açılıyor.

UBAK projesinde experin verdiği anakartların ucube sorunlu anakartlar olduğunu servis kabul etti. Ayrıca yukardı belirittiğim arızanın bir çok anakartta meydana geldiğini sebebinin kartın üstündeki kondansatörlerin şişmesi olduğu tüyosunuda aldım. elektronikten anlayan herkes değişebilir. önemli bir bilgidir değerini bilin :idea:

BT arıza sitesine ulaşamıyorum nerden ulaşabilirim. Btariza.meb.gov.tr açılmıyor. TDA modülünde de ben bilgi giremiyorum, görev kaydım yokmuş sanırım

garantili servise gitmiş ürün 30 iş günü içinde yani bir buçuk ayda gönderilmesi gerekir.yoksa yenisiyle değişim yapılır hı yoksa ellerinde bir üst modeli verilir.

gavurdagli1' Alıntı:
garantili servise gitmiş ürün 30 iş günü içinde yani bir buçuk ayda gönderilmesi gerekir.yoksa yenisiyle değişim yapılır hı yoksa ellerinde bir üst modeli verilir.
Hocam ben konuyu hortlattım farkındayım, arkadaş sorununa çözüm bulmuştur bence benim yeni bir sorunum var, onu çözmek için bTariza'ya giremiyorum, TDA modülü de benim erişimim dışında önceki mesajda yazdığım gibi

UBAK PROJESİ 2008 exper bilgisayarlarınızın anakart problemleri EXPER ÇÖZEMİYOR. ÇÖZÜM BİZDE BİLGETEKNİK BİLGİSAYAR ARAYIN İLETİŞİME GEÇELİM 0533 578 7129

İLÇEMİZ CİVARINDA BÜTÜN KÖY OKULLARI BU PROJEDEN FAYDALANMIŞ MAALESEF SONUÇ ALAMAMIŞLARDIR.
BAŞKA ANAKART UYARLANMASIN DİYE ANAKART ZEMİNİNİ BİLE ÖZEL YAPMIŞLAR. BİZDE ANAKARTA TAMİR OLAYINI GERÇEKLEŞTİRİYORUZ. SADECE45 $ A KARGO DAHİL. BİLGİLERİNİZE 2013-2014 YILINDA NERDEYSE HEPSİ HURDA OLSUN İSTEMİYORSANIZ ARAYIN

Anakart üzerinde şişen 3 kondansatörü değiştirdiğinizde sorun çözülüyor az biraz elektronik anlayan yapabilir maliyeti 1,5 tl yi geçmez. Aynı sorun bendede vardı hallettim UBAK larda ki genel sorun bu.

arkadaşlar ben de exper bilgisayarlar var ama UBAK mı bilmiyorum,Tekstil ve Sanayi İşverenleri sendikası tarafından yaptırılmış sanırım.Benimkilerde de ekrana görüntü gelmeme,klavye fare görmeme gibi rutin sorunları var.

Bende de geçen yıldan beri anakartı sorunlu 3 UBAK pc var. Kondansatörlerin şiştiğini farkettim. Bugün exper servisine bi sorayım dedim. büyük bi sorun yoksa tamir ederiz dediler. Muhtemelen onlar da kondansatörleri değiştirecekler. Sıfırının fiyatı 100 lira civarındaymış. Ben de o kondansatörleri değiştirmeyi deneyeyim bakalım..Konunun hortlaması da tam aradığım zamana denk gelmiş:)

mhmtctk' Alıntı:
Anakart üzerinde şişen 3 kondansatörü değiştirdiğinizde sorun çözülüyor az biraz elektronik anlayan yapabilir maliyeti 1,5 tl yi geçmez. Aynı sorun bendede vardı hallettim UBAK larda ki genel sorun bu.
Öneriniz için sağolun hocam, geçen yıldan beri atıl durumda olan 3 pcnin kondansatörlerini değiştirdim. Bilgisayarlar çalışır durumda şu an. 3 pc toplamda 3 liraya halloldu:)

benim bilgisayarların ekranları ve power tuşları birer birer gidiyor.klavye ve fareleri tanımama durumunu söylemiyorum bile.

Geri