elektrosercen' Alıntı:BT arıza modülü tam bir saçmalık . Arıza kaydı girdim güya okula servis gelip alıcak bir aydır gelen giden yok esas komedi bt arıza modülüne girdim tekrar ne göreyim kayıtlı arızam ; durum çözülmüş !!! metafizik yöntemi ile çözüyorlar sanırım :? abi harbiden Türkiyede yaşanır böyle şeylere alışılır.. :alkis:
Birazda Ubak projesi için yazıyım anakartlar problemli gerçekten ikinci bilgisayar oldu anakart zom. Arızalarda çok garip ses kartında problem oldu windows açılırken bilgisayar kapanıyordu her şeyi denedim biosdan onboard sesi kapattım falan yo düzelmiyor. İlginç bir şey fark ettim bilgisayarı ilk açılışta biosda 15 dk bekletiyorum sonra (anakartta birşeyler ısınınca tahminim) bilgisayar açılıyor.
Hocam ben konuyu hortlattım farkındayım, arkadaş sorununa çözüm bulmuştur bence benim yeni bir sorunum var, onu çözmek için bTariza'ya giremiyorum, TDA modülü de benim erişimim dışında önceki mesajda yazdığım gibigavurdagli1' Alıntı:garantili servise gitmiş ürün 30 iş günü içinde yani bir buçuk ayda gönderilmesi gerekir.yoksa yenisiyle değişim yapılır hı yoksa ellerinde bir üst modeli verilir.
Öneriniz için sağolun hocam, geçen yıldan beri atıl durumda olan 3 pcnin kondansatörlerini değiştirdim. Bilgisayarlar çalışır durumda şu an. 3 pc toplamda 3 liraya halloldumhmtctk' Alıntı:Anakart üzerinde şişen 3 kondansatörü değiştirdiğinizde sorun çözülüyor az biraz elektronik anlayan yapabilir maliyeti 1,5 tl yi geçmez. Aynı sorun bendede vardı hallettim UBAK larda ki genel sorun bu.