bt bitiş tarihi

Kodla Büyü

deniz774

Aktif Üye
arkadaş valilik oluru 28'nde btnin bittiği yönünde ve mebbiste de 28nde görünüyor fakat ilçe mem yanlışlıkla 26 yazmış... hangisini dikkate almalıyım sizce...

eğitim-öğretim yapıldığı dönem olduğu için 14ünde bitmesi gerekir...

mantıken 14 ünde bitmesi gerekir bazı onaylar 28 ine kadar mesela bizim ki sordum kaç saat vereceksiniz diye 15 saat dediler 28 inde bitiyor görevlendirme dedim kafaları karıştı birilerine sordular bir yerden 18 saat bir yerden 15 saat cevabı aldılar valla dedim diğer okullar nasıl yapıyorsa öyle yapın ama mantıklı olan eğitim öğretimin bittiği tarih olmalı.

Bursa da 28 Haziran valilik onayı. Zaten yazı da gönderdi ilçe bu konu hakkında. 28 ine kadar görevlendirildiği okulda görev yazısında belirtilen iş ve işlemleri devam ettirecektir diye. Gelen yazının tam metni:

a)Bakanlığımızın 28/09/2012 tarih ve B.08.0.YET.0.10.04.00-903.99/16791 sayılı yazısı.
b)Bursa Valiliği ’nin 11/02/2013 tarihli ve 5907 sayılı Oluru.

Bakanlığımız Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü’nÍ n ilgi (a) yazısı gereği, ilgi (b) Valilik oluru ile 11/02/2013-28/06/2013 tarihleri arasında BT Rehberi olarak görevlendirilen Öğretmenlerin görevlendirme süreleri sonuna kadar ve seminer dönemi boyunca görevlendirildikleri okulda ekli yazı ekinde bulunan görevleri yerine getirmeleri gerekmektedir.

Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.

Ahmet KESKİN
Osmangazi İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü

Ekli dosya dediği ektede sene başında gelen "BT rehberinin görevleri" yazısı var.

benim de 28i görünüyor ama müdür ille görüşmüş 15 saat ek ders yazılıcak demişler herhalde oyüzden 15 vermiş bana..

ozlem22' Alıntı:
benim de 28i görünüyor ama müdür ille görüşmüş 15 saat ek ders yazılıcak demişler herhalde oyüzden 15 vermiş bana..
bende de 28 görünüyor müdür 15 yazılacak dedi yazıyı gösterdim karşı çıktım ikna ettim 18 yazıldı

mehmettuna68' Alıntı:
ozlem22' Alıntı:
bende de 28 görünüyor müdür 15 yazılacak dedi yazıyı gösterdim karşı çıktım ikna ettim 18 yazıldı

iyi de 12de çıkıp gidiyorum okuldan, diğer öğretmenlerden farkım yok, fazla alsam içim rahat etmezdi zaten..

ozlem22' Alıntı:
mehmettuna68' Alıntı:
ozlem22' Alıntı:

iyi de 12de çıkıp gidiyorum okuldan, diğer öğretmenlerden farkım yok, fazla alsam içim rahat etmezdi zaten..

öyleyse 15 almanız gerekir zaten, ben bekledim

mehmettuna68' Alıntı:
ozlem22' Alıntı:
mehmettuna68' Alıntı:
ozlem22' Alıntı:

allah allah niye bekliyim ,beklicek bişey mi var ki :)

ozlem22' Alıntı:
mehmettuna68' Alıntı:
ozlem22' Alıntı:
mehmettuna68' Alıntı:
ozlem22' Alıntı:

allah allah niye bekliyim ,beklicek bişey mi var ki :)

beklememek sizin tercihiniz hocam benim tercihim de beklemek :)

Geri