bende de 28 görünüyor müdür 15 yazılacak dedi yazıyı gösterdim karşı çıktım ikna ettim 18 yazıldıozlem22' Alıntı:benim de 28i görünüyor ama müdür ille görüşmüş 15 saat ek ders yazılıcak demişler herhalde oyüzden 15 vermiş bana..
mehmettuna68' Alıntı:bende de 28 görünüyor müdür 15 yazılacak dedi yazıyı gösterdim karşı çıktım ikna ettim 18 yazıldıozlem22' Alıntı:benim de 28i görünüyor ama müdür ille görüşmüş 15 saat ek ders yazılıcak demişler herhalde oyüzden 15 vermiş bana..
ozlem22' Alıntı:mehmettuna68' Alıntı:bende de 28 görünüyor müdür 15 yazılacak dedi yazıyı gösterdim karşı çıktım ikna ettim 18 yazıldıozlem22' Alıntı:benim de 28i görünüyor ama müdür ille görüşmüş 15 saat ek ders yazılıcak demişler herhalde oyüzden 15 vermiş bana..
iyi de 12de çıkıp gidiyorum okuldan, diğer öğretmenlerden farkım yok, fazla alsam içim rahat etmezdi zaten..
mehmettuna68' Alıntı:ozlem22' Alıntı:mehmettuna68' Alıntı:bende de 28 görünüyor müdür 15 yazılacak dedi yazıyı gösterdim karşı çıktım ikna ettim 18 yazıldıozlem22' Alıntı:benim de 28i görünüyor ama müdür ille görüşmüş 15 saat ek ders yazılıcak demişler herhalde oyüzden 15 vermiş bana..
iyi de 12de çıkıp gidiyorum okuldan, diğer öğretmenlerden farkım yok, fazla alsam içim rahat etmezdi zaten..
öyleyse 15 almanız gerekir zaten, ben bekledim
ozlem22' Alıntı:mehmettuna68' Alıntı:ozlem22' Alıntı:mehmettuna68' Alıntı:bende de 28 görünüyor müdür 15 yazılacak dedi yazıyı gösterdim karşı çıktım ikna ettim 18 yazıldıozlem22' Alıntı:benim de 28i görünüyor ama müdür ille görüşmüş 15 saat ek ders yazılıcak demişler herhalde oyüzden 15 vermiş bana..
öyleyse 15 almanız gerekir zaten, ben bekledim
allah allah niye bekliyim ,beklicek bişey mi var ki
mehmettuna68' Alıntı:beklememek sizin tercihiniz hocam benim tercihim de beklemek
ozlem22' Alıntı:mehmettuna68' Alıntı:beklememek sizin tercihiniz hocam benim tercihim de beklemek
peki 6 saat kârdasınız o zaman