BT dersi 4 saat oluyor...kamudanhaber.com

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mavi85
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
birçok sitede buna benzer haberler var umarım yalan haber değildir :)

Bi zahmet önce kitapları bassınlar 1 yıl geçti ortada kitap yok kafamıza göre işliyoruz çoğumuz dersi :-1:

Diyelimki 4 saat oldu, o zaman ya başka branşların ders saati düşürülecek ya da 7 saat olan günlük ders saati 8 olacak. Bütün gün okulda aç ve verimsiz bir şekilde takılırız. Bana göre ders saatinin 7 saat olması bile saçmalık ve faydasız. 4 saat bana çok zayıf bir ihtimal gibi geliyor.

Yaklaşık olarak 1 sene önce BT Öğretmenleri ile ilgili (olumsuz) bir yazı yine bazı sitelerde yayınlanmış, sonra bu haber kaldırılmıştı. 1 ay kadar sonra BT dersinin, 5. ve 6. sınıflarda zorunlu dersler arasına konulduğu haberi duyulmuştu.

Bu arada çocuklar bilgisayar kullanmayı biliyor diyen sığırların ağzına kürekle vurasım geliyor çok psikopat oldum bunlara karşı :P

Doğruluk payı var mı bu haberin. Çok güzel olur bence lisede görev yapma şansımız artar böylece. Çocuklarla kafayı yiyecem yoksa.

Re: Ynt: BT dersi 4 saat oluyor...kamudanhaber.com

İnşallah. Biz de formatorlukten kurtuluruz. Yapmıyorum işim değil deriz :-)

Vay be geçen yıl kaldırılıyor diyorduk bu yıl 4 saat olacakmış diyoruz. Meb in ne yapacağı belli olmuyor. Tabletleri dağıtırlarsa ve akıllı tahta olursa bence 4 saat olursa sınavda da çıkabilir

Geri