:idea: iyi haber bence..ckayatr' Alıntı:yeni talim terbiye kararına göre seçmeli dersler notla değerlendirilecekmiş.
evet not kısmı aktif. bence çok karıştırmayın arkadaşlar... not vermeyi özlemiştimseldogan' Alıntı:eokulda 5,6,7 ve 8 lerde not kısmı aktif
hayalcisuat' Alıntı:evet not kısmı aktif. bence çok karıştırmayın arkadaşlar... not vermeyi özlemiştimseldogan' Alıntı:eokulda 5,6,7 ve 8 lerde not kısmı aktif
seldogan' Alıntı:eokulda 5,6,7 ve 8 lerde not kısmı aktif
1 uygulama 1 yazılı olabilir...volkankey' Alıntı:5 lerde not verebiliyorsak
yazili yapmadan da
proje ya da performans notu ile not verebilir miyiz?
süperbaydin55' Alıntı:Arkadaşlar sisteme girdim bize ders içi etkinlik ile performans notları girilecek şekilde görünüyor. Bilginize
5 lere not verileceği nerede yazıyor?ok_series' Alıntı:arkadaşlar 6 7 8 lerde not yok, ancak 5 lerde not bulunmaktadır. 5. sınıflara not vereceksiniz
daha önceki haftalık ders çizelgesinde seçmeli dersler ile ilgili bizim dersimiz için özel bir açıklama yapılmış ve notla değerlendirilemez deniyordu. oysa şuanki çizelgede herhangi bir açıklama yok... ilk günden beri söylüyorum. çizelgeye göre notla değerlendirme yapmamız gerekiyor.bitefo06' Alıntı:5 lere not verileceği nerede yazıyor?ok_series' Alıntı:arkadaşlar 6 7 8 lerde not yok, ancak 5 lerde not bulunmaktadır. 5. sınıflara not vereceksiniz
Bu gün ilköğretim kurumları yönetmeliğine baktım seçmeli dersler puanla değerlendirilmez şeklinde açık bir ifade var.
Ayrıca yönetmelikte yapılan değişikliklere baktım o madde (34. madde) kaldırılmamış veya değiştirilmemiş. Bu bilgiler mevcut ken
sırf e okul sistemine bakılarak not verilebileceğine karar verilmemeli diye düşünüyorum.
İlköğretim kurumları yönetmeliğinde seçmeli derslerin puanla değerlendirilemeyeceği ifadesi yerinde duruyor. Bu ifade kaldırılırsa notla değerlendirirsiniz. Ama o ifade kaldırılmadan notla değerlendirilemez. Yöentmelikte yapılan değişiklikleride inceledim (rega) herşey açık bir şekilde yazılmış ne o madde kaldırılmış ne de değiştirilmiş.hayalcisuat' Alıntı:daha önceki haftalık ders çizelgesinde seçmeli dersler ile ilgili bizim dersimiz için özel bir açıklama yapılmış ve notla değerlendirilemez deniyordu. oysa şuanki çizelgede herhangi bir açıklama yok... ilk günden beri söylüyorum. çizelgeye göre notla değerlendirme yapmamız gerekiyor.bitefo06' Alıntı:5 lere not verileceği nerede yazıyor?ok_series' Alıntı:arkadaşlar 6 7 8 lerde not yok, ancak 5 lerde not bulunmaktadır. 5. sınıflara not vereceksiniz
Bu gün ilköğretim kurumları yönetmeliğine baktım seçmeli dersler puanla değerlendirilmez şeklinde açık bir ifade var.
Ayrıca yönetmelikte yapılan değişikliklere baktım o madde (34. madde) kaldırılmamış veya değiştirilmemiş. Bu bilgiler mevcut ken
sırf e okul sistemine bakılarak not verilebileceğine karar verilmemeli diye düşünüyorum.