bt dersi için sınav yapacakmıyız malum ders seçmeli ?

Kodla Büyü
eminim bizim için değil kuran ve siyer derslerinin prestiji için bu karar verilmiştir.

6,7,8 lerde yok bana tebliğ edilen not vereceksin denilen bişey de yok. not var diyenler kaynak göstersin

e okulda bilişim teknolojileri ve yazılım dersi için not girişi aktif. sanırım notla değerlendireceğiz

arkadaşlar 6 7 8 lerde not yok, ancak 5 lerde not bulunmaktadır. 5. sınıflara not vereceksiniz

hayalcisuat' Alıntı:
seldogan' Alıntı:
eokulda 5,6,7 ve 8 lerde not kısmı aktif
evet not kısmı aktif. bence çok karıştırmayın arkadaşlar... not vermeyi özlemiştim :)

arkadaşlar bizde mi sıkıntı var ya ....dersimi seçemiyorum :verymad: gözükmüyor bana

seçmeli 8 saat gözüküyormuş ... ayırmamamışlar dersleri

Not olacak mı olmayacak mı şimdi? Kafam çok karıştı. Hani bizim dersin notu yoktu :)

5 lerde not verebiliyorsak
yazili yapmadan da
proje ya da performans notu ile not verebilir miyiz?

Arkadaşlar sisteme girdim bize ders içi etkinlik ile performans notları girilecek şekilde görünüyor. Bilginize

ok_series' Alıntı:
arkadaşlar 6 7 8 lerde not yok, ancak 5 lerde not bulunmaktadır. 5. sınıflara not vereceksiniz
5 lere not verileceği nerede yazıyor?
Bu gün ilköğretim kurumları yönetmeliğine baktım seçmeli dersler puanla değerlendirilmez şeklinde açık bir ifade var.
Ayrıca yönetmelikte yapılan değişikliklere baktım o madde (34. madde) kaldırılmamış veya değiştirilmemiş. Bu bilgiler mevcut ken
sırf e okul sistemine bakılarak not verilebileceğine karar verilmemeli diye düşünüyorum.

bitefo06' Alıntı:
ok_series' Alıntı:
Bu gün ilköğretim kurumları yönetmeliğine baktım seçmeli dersler puanla değerlendirilmez şeklinde açık bir ifade var.
Ayrıca yönetmelikte yapılan değişikliklere baktım o madde (34. madde) kaldırılmamış veya değiştirilmemiş. Bu bilgiler mevcut ken
sırf e okul sistemine bakılarak not verilebileceğine karar verilmemeli diye düşünüyorum.
daha önceki haftalık ders çizelgesinde seçmeli dersler ile ilgili bizim dersimiz için özel bir açıklama yapılmış ve notla değerlendirilemez deniyordu. oysa şuanki çizelgede herhangi bir açıklama yok... ilk günden beri söylüyorum. çizelgeye göre notla değerlendirme yapmamız gerekiyor.

hayalcisuat' Alıntı:
bitefo06' Alıntı:
ok_series' Alıntı:
daha önceki haftalık ders çizelgesinde seçmeli dersler ile ilgili bizim dersimiz için özel bir açıklama yapılmış ve notla değerlendirilemez deniyordu. oysa şuanki çizelgede herhangi bir açıklama yok... ilk günden beri söylüyorum. çizelgeye göre notla değerlendirme yapmamız gerekiyor.
İlköğretim kurumları yönetmeliğinde seçmeli derslerin puanla değerlendirilemeyeceği ifadesi yerinde duruyor. Bu ifade kaldırılırsa notla değerlendirirsiniz. Ama o ifade kaldırılmadan notla değerlendirilemez. Yöentmelikte yapılan değişiklikleride inceledim (rega) herşey açık bir şekilde yazılmış ne o madde kaldırılmış ne de değiştirilmiş.

kim takar yönetmeliği :puhaha:
bunlar tonla yönetmelik çiğnediler, bunda mı takcekler :mrgreen:

Geri