evrim0626' Alıntı:valla bende dün gördüm çocukların elinde. sadece sordum dersi tekrar seçen var mı diye seçenlerde vardı seçmeyende vardı. kimseyi zorlamak istemiyorum extra bir çabada göstermiyorum seçsinler. oyunda oynatmıyorum çok iyi performans gösterenler hariç. isteyen seçsinki derste hocam ne zaman oyun oynuyacaz diye sorular gelmesin
aynen sana katılıyorum hocam çokta tın ister seçerler ister seçmezler. Ders varsa girerim yoksa yatarım.alonewolfselman' Alıntı:Hiçbirşey... Umrumda da değil zaten
missilver' Alıntı:ya arkadaşlar bizde böyle bir çalışma yok. benim anlamadığım şimdiki 5 ler seçsinler tamam da seneye 5 olacaklara nasıl seçmeli ders formu dağıtıyorsunuz.
tamam hocam ben de dağıttınız derken okul olarak nasıl dağıttınız demek istedim.5355' Alıntı:missilver' Alıntı:ya arkadaşlar bizde böyle bir çalışma yok. benim anlamadığım şimdiki 5 ler seçsinler tamam da seneye 5 olacaklara nasıl seçmeli ders formu dağıtıyorsunuz.
Hocam yazılan yazıyı iyi okuyun. Dağıttık demedim idare dağıttı dedim. Sene 5 olan sınıflar için seçmeli dersler belirleniyor.
Eslivya' Alıntı:Benim şuanki okulumda ben varken dersin seçilmesi mecbur gibi bişey. Küçük köy okulu zaten.
Aslına bakarsanız seçmeli derslerin hepsinin çocuklara tanıtılması lazım. Ya da hepsi demeyelim de okullarında verilebilecek seçmeli derslerin tanıtılması lazım. Daha çok matematik işlensin diye matematik uygulamaları, fen ve teknoloji işlensin diye bilim uygulamaları seçilmesini yanlış buluyorum. Bilişim teknolojileri ve yazılım, zeka oyunları, düşünme eğitimi vb. dersler gayet güzel seçimler olur bence.