bt dersleri ardarda mı olmalı

Kodla Büyü

kurnazf

Aktif Üye
BT derslerinin ardarda mı olması gerekiyor. Bununla ilgili bir yönetmelik var mı bilgisi olan varsa paylaşır mı lütfen

Bence okul idaresinin takdirine kalmış bi durum o. isterlerse 1+1 isterlerse 2 saat blok verirler.

hocam bende baktım bulamadım, çünkü benim dersleri 1+1 şeklinde dağıtmış program olmuyor diye, birilerinin keyfi olmadığı için benim dersler dağıldı, izah ettim, yönetmelikte laboratuvar dersleri blok olabilir gibi birşeylere denk geldim ama kesin birşeyler bulamadım(o kadar araştıramadım) müfettiş gelince görürler artık deyip vazgeçtim.
aranız iyiyse rica edin, çünkü tam bir rezillik, lab'a inmeleri, bilgisayar açmaları, koltuklar, oturma düzeni, defteri doldur derken 10 dakika gidiyor, sonra bilgisayarları kapat falan 5 dakika da oradan gidiyor, dersler mundar oluyor, ben tavsiye etmem hemde hiç.

bu konuyu bende merak ediyorum, ama bu soruya bence diyerek başlayıp kendi yorumunu yazmak bilgi kirliliği oluşturuyor, yönetmeliği bilen varsa eklerse daha güzel olur.

ben de ardarda olmasını istedim ama denk gelmiyor diye yapmamışlardı. ama ardarda olması avantajlı olur diye düşünüyorum...

Mesleki dersler diyor bir de onu farketmiştim, en yakın yönetmelik bu sanki.

Geri