bt formatör öğretmen görevlendirme yardım

Kodla Büyü

mustafaela

Site Gezgini
benim okulumdki bt sınıfı kurulum olarak loboratuar olarak kurulmayıp, ulaştırma bakanlığının her 10 öğrencye bir bilgisayar kapsamında gönderdiği bilgisayarlardan oluşturulmuştur. bundan dolayı urfa meb beni kendi okulumda formatör olarak görevlendirmiyor. ne yapabilirim? başka illerdede aynı problemler çıkıyormu?

Hocam açıkcası iller bu konudada kafalrına göre iş yapıyorlar.Kimi iller kaç bilgisayar olduğuna bakmıyor.istenirse il görevlendirme yapabilir ama yapmamasının sebebi ise büyük ihtiml bu konudada suistimal yapılmasın diyedir.kimi okulda lab. olmayınca görevlendirme isteğinde bulunanlar oluyor.özellikle bt branşı dışında bu yüzden illada bt olsun diyorlardır

ts hocam, ben geçen sene istemedim zorla yaptılar; sırf o yüzden tayin istedim. şimdiki okulumun ortamı çok üzel bendekalmak istiyorum bu seferde yapmıyorlar :(

15 +1 olan laba yapmak zorundalar hocam.senin labın ister bağış olsun ister ubak olsun ister başka bişey.ama şugünlerde yeni bir moda çıktı faz 1lere yapmıcaz diye söylüyorlar.elimizde faz1 olupda canavar gibi çalışan makinelerimiz var onları görmezler işlerine gelmediği için

_ts1967_' Alıntı:
benim labda faz1 olduğu için görevlendirmemi yapmıyorlar :)
Bendekilerde FAZ1 ama beni 3-4 senedir Formatör yapıyorlar,
Yönetmelikleri iklim koşulları, bitki örtüsüne göre uygulayan müdürler olursa böyle olur, Allah akıl versin bu aklı yürütenlere...

patari' Alıntı:
Bendekilerde FAZ1 ama beni 3-4 senedir Formatör yapıyorlar,
Yönetmelikleri iklim koşulları, bitki örtüsüne göre uygulayan müdürler olursa böyle olur, Allah akıl versin bu aklı yürütenlere...

:alkis:

bilgisayarmax' Alıntı:
15 +1 olan laba yapmak zorundalar hocam.senin labın ister bağış olsun ister ubak olsun ister başka bişey.ama şugünlerde yeni bir moda çıktı faz 1lere yapmıcaz diye söylüyorlar.elimizde faz1 olupda canavar gibi çalışan makinelerimiz var onları görmezler işlerine gelmediği için

Hocamın dediği gibi sizin de görevlendirmenizi yapmak zorundadırlar. Siz dilekçe ile başvurunuzu yapın, gerekçeli açıklamayı da bizimle paylaşırsanız sevinirim. Bu arada ben Şanlıurfa Toki Öğretmen İhsan Özdemir İlköğretim de görevliyim.

Geri