Bt internet bağlantısı sorunu...........!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zkz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

zkz

Aktif Üye
Arkadaşlar bt sınıfındaki mebin hattında yaklaşık 1 aydır internet bağlantı sorunu var. Modemde internet ışığı yanmıyor,telekomu aradığımda da kullanıcı adı şifre girmemişsiniz diyorlar. Modemi resetleyip kullanıcı adı şifre giriyorum kaydet diyorum patt internet ışığı sönüyor. Kullanıcı adı şifreyi telekomdan tekrar tekrar aldım doğru giriyorum ama bağlantı yok.. Ve sorun kullanıcı adı şifre girilmediğindenmiş.. Yardıma ihtiyacım var...

Bu durumda modem ayarlarınızı kaydetmiyordur. Başka modemle hattın sağlam olup olmadığını test edin. Modeminizde sorun olabilir.

Kullanıcı adınız ve şifrenizi tekrar kontrol etmekte yarar var sorun ondan olmalı ozaman.
Okulların ADSL kullanıcı adı okuladi@meb şeklinde şifrede genellikle telelfon numarası oluyor. Sizde ayarları yaparken buna dikakt ediyormusunuz.

Dikkat etmez miyim ediyorum hocam... Modem ayarları kaydetmiyordur dedim yeni modem aldım. Hala aynı telekomdan bana söylenen modeminizin kurulumunu yapmamışsınız...

zkz' Alıntı:
Dikkat etmez miyim ediyorum hocam... Modem ayarları kaydetmiyordur dedim yeni modem aldım. Hala aynı telekomdan bana söylenen modeminizin kurulumunu yapmamışsınız...
O zaman hatta bir sıkıntı var kardeş. Günde bir kaç kere arayın sonunda pes edip gelip hattı kontrol edeceklerdir. :)

hattınız arızalı. gelip kablonuzu yenilesinler işe yaramazlar... telefonun ucundan söylemek kolay bi zahmet edipte gel bak değil mi?

Öyle sayın hocalarım telefonun ucundan atıp tutuyorlar.. Dün gidipte yüzyüze konuştum bugün teknik eleman yollicaklar sözde..... Beklemedeyim...

Olabildiğince sıkıştır hocam. Malesef türkiyede sistem böyle hem paranı alırlar hemde hizmeti aksatırlar. Madem öyle bağlanamağı günler için para iadesi yapsınlar bak ozaman anında sorunu çözerler.

hasari' Alıntı:
Olabildiğince sıkıştır hocam. Malesef türkiyede sistem böyle hem paranı alırlar hemde hizmeti aksatırlar. Madem öyle bağlanamağı günler için para iadesi yapsınlar bak ozaman anında sorunu çözerler.
:++: :+1: :+1:

Geri