bt kapatılmaz yazısı acill

Kodla Büyü
Benim bildiğim öyle bir yazı yok. Ama kapatılacak diye de bir yazı yok.
Okulların taşınır mal modülünde bt talebi var, isteyen okul talep edebiliyor. Kapatılacaksa talep bölümü olmazdı. Bu sadece bazı idarecilerin Ankaradakilerde dahil dedikodu yaparak söylentiye dönüşmüş durumudur. Bundan dolayı yereldekilerden bazıları işgüzarlık yaparak bt kapatmaya gidiyor.
Bt yi kapatana niye kapattın denilmiyor, kapatmayana da kapat denilmiyor. Hocam herkes kafasına göre takılıyor.
İlinizdeki bilişimden sorumlu şube müdürüne (ya da il formatörünüz iletsin) derdinizi anlatın. Belki çözüm olabilir.

hocam o yazı 4 4 4 ten onceydı sımdı sınıf ıhtıyacı dogdu ve mufettısler ıkıncı donem okulları gezdıklerınde sadece kutupane ve fen lab dısındakı heryerı sınıf yapılacak dedı yanı ıstedıkten sonra butun mudurler sınıf ıhtıyacı var dıyerek sınıfa cevırır kı cevırıyor yanı yazı mazı hıkaye

bugün müdür beni konuşmak için çağırdı. ilçede 158 norm fazlası sınıf öğretmeni olduğundan (bizim okulda norm fazlası sınıf öğretmeni yok ve sınıf mevcutları ideal düzeyde) onlara yer açabilmek için bt lablarını kapatın demişler. bende olmaz dedim. itiraz ettim. tamam müdür odasını sınıf yapalım dedi ama ben baya bi tedirgin oldum arkadaşlar. bunların amacıda 4+4+4 ün sınıf öğretmenleri madur etmedi norm fazlası olmadı mevcutlarıda düşürüdük deyip eleştirenleri susturmaya çalışıp reklam yapmak olduğu belli bu belgeler işimize yarayacak çıktısını alıp bir köşede durmasında fayda var. teşekkürler.

Geri