BT Lab'ına ait admin oturumun şifresi bulunamıyor?

Kodla Büyü

aytduman

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar labda öğrenci bilgisayarlarının tümünde admin ve öğrenci adlı 2 kullanıcı var,admin şifresini okuldaki hoca hatırlamıyo:( dolayısıyla adminden girip on parmak vs. program kurmam ve ip ayarlarını değiştirmem gerekiyo ama hoca ne yaptıysa şifreyi hatırlayamadı ne yapmam geerekir çok canım sıkıldı ya ders başladı on parmak programını daha kuramadık,15 bilgisayarı formatlamak bundan sonra uzun iş fikri olan varsa...

en kolayı hiren's boot cd. Halen sizde yoksa bu cd tüm işlerinizi çok zorlaştırıyorsunuz demektir. Ayrıca ön hazırlıkları yapılmış ise hiren's boot cd ile 15 bilgisayarın tamamını yeniden ve eksiksiz olarak kurmanın toplam süresi sadece 10 dakikadır Aytül öğretmenim.

hemenyardim' Alıntı:
en kolayı hiren's boot cd. Halen sizde yoksa bu cd tüm işlerinizi çok zorlaştırıyorsunuz demektir. Ayrıca ön hazırlıkları yapılmış ise hiren's boot cd ile 15 bilgisayarın tamamını yeniden ve eksiksiz olarak kurmanın toplam süresi sadece 10 dakikadır Aytül öğretmenim.[/q
hala ben de yok
hemenyardim' Alıntı:
en kolayı hiren's boot cd. Halen sizde yoksa bu cd tüm işlerinizi çok zorlaştırıyorsunuz demektir. Ayrıca ön hazırlıkları yapılmış ise hiren's boot cd ile 15 bilgisayarın tamamını yeniden ve eksiksiz olarak kurmanın toplam süresi sadece 10 dakikadır Aytül öğretmenim.
hala ben de yok :) ama bi imaj cd si gördüm labda onları yükleyeyim en iyisi verdiğiniz bilgiler için tşkler ...sizin isminizi bilmiyorum ama yine de tşkler...

Geri