BT Lab için mikrofonlu ses sistemi

Kodla Büyü

faruk8542

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
İyi akşamlar arkadaşlar..

laboratuar biraz büyük olduğu ve sınıflar 40 kişilik olduğu için fazla bağırmak zorunda kalıyorum sesim gitmeye başladı son zamanlarda.
özellikle sınıfın köşelerine hoparlör bağlayarak küçük amfi veya 5+1 veya 4+1 le ses sistemi+mikrofon düzeni şeklinde bu işi nasıl yapabilirim daha önce yapanlar veya fikri olan hocam varmı dır acaba??

Re: BT Lab için ses sistemi

ben daha bugun 5+1 siparişi verdirdim labın 4 köşesine de ses kabloları çektirdim
sistem gelince köşelere duvara monte edecem hoparlörleri

sen sesinin duyurmak amacıyla yapacağın için bi anfi sistemi üzerinden kafa mikrofnu olan düzen alabilirsin yada
kablosuz kulaklık ve mikrofon sistemleri var onlardan direk hoparlöre de ses verebilirsin

2+1 logitech s220 haftasonu aldım ve çok memnunum laba fazla bile geliyo çıkardığı ses.

ukonar' Alıntı:
2+1 logitech s220 haftasonu aldım ve çok memnunum laba fazla bile geliyo çıkardığı ses.

bendeki 1+1 küçük logitech var süper iş görüyor ama ben kendi sesimi ulaştıracam arka tarafa. bunun için çözüm öneriniz varmı hocam

s220 nin ses kumandasında mikrofon girişi var ama denemedim hiç mikrofon olayını. Bu arada kusura bakmayın ilk mesajınızı tam okumadan cevap yazmışım.

s220 işimizi görürmü hocam sana zahmet bi mikrofon taksan nasıl ses geliyo deneyebilirmisin.

hocam bugün deneyebildim. Dyned için öğrencilere verdiğimiz kulaklığın mikrofon girişini 2+1 in ses ayarını yaptığımız kumandasına taktım kulaklığın mikrofonunu kullandım, sesi son ses açtım işe yarıyor. Ancak dersde iken değil sınıf boşken denedim. Ses güzel çıkıyor ama mikrofonu ağza çok yakın tutmak gerekiyor.

Geri