BT Lab. Kurulum & Yenileme

Kodla Büyü

Zizu_

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar malum okullar ilkokul ve ortaokul diye ayrıldı.
İlkokul olan okullarda Lablar Dersliğe dönüyor.(Örnek bizim okul ilkokul oldu müdür dersliğe döndürecek, bilg da sınıflara dağıtırım diyor)
Buradaki Lablar ne olacak bir bilginiz var mı.
Ortaokullara dersin zorunlu olmasıyla Lab. kurulması zorunlu artık, hatta 2 tane olması gerekli.

Bu konuda bir bilgisi olan var mı , ist_koord hocam siz ilde bu tarz çalışmalar yapıyor musunuz?

valla hocam acilen başvurular yapılıp ilkokullarda olan lab ların ortaokullara taşınması sağlanmalı yoksa yazık olacak o kadar bilgisayara.

e hocam bimere yazı yazalım birisi yazsın metni hepimiz gönderelim o zaman etkili olur
ben derslerin zorunlu olmasında bimere sürekli yazdığım yazıların da etkisi olduğunu düşünüyorum

bu konu bizim işin tuzak oyunu gibi...
Doğru düzgün lablarımız olmadığı için derslerimiz verimli geçmeyecek ve 1-2 sonra yine "BT dersleri gereksiz kaldırılsın" sesleri çıkmaya başlayacak.

Ben de bu konuda mücadele ediyorum ilçe ile görüştüm ilçeye ortaokul dilekçe verdi ancak henüz cevap gelmedi
Bu arada bu lab.ları okul müdürleri anlaşarak taşıyabilir dedi bize ilçe. Ama ilkokul müdürleri tam bir geri zekalı gibi davranıyor vermek istemiyorlar bilgisayarları ben biliyorum aşağıya depoya koyacaklar ne kadar dil döktüysem de öğrenciyi düşünen yok :(

Geri