BT LAB. PROGRAM ÖNERİLERİ

Kodla Büyü

burock_26

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Herkese iyi akşamlar iyi tatiller
haftaya bt labdaki bilgisayarları elden geçirmek istiyorum yalnız labda exper bilg. ve vestel var toplam 15 tane windows7 yüklenebiliyor ama zorlanıyor sanki bilg.lar ne yapayım sizce office dışında hangi programları kurayım bir de imaj alsam birbirine uyar mı

Scratch 2
Dyned
Algoritma Şema programı
chrome (işletim sistemi XP kuracaksanız ona uyumlu olanı indirin EBA için şart explorer eziyet ediyor)

burock_26' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar iyi tatiller
haftaya bt labdaki bilgisayarları elden geçirmek istiyorum yalnız labda exper bilg. ve vestel var toplam 15 tane windows7 yüklenebiliyor ama zorlanıyor sanki bilg.lar ne yapayım sizce office dışında hangi programları kurayım bir de imaj alsam birbirine uyar mı

pc özellikleri nedir hocam

Benim labda da exper pc'ler var. Win 7 Starter yükledim başta ben de kaldırmaz ultimate'i falan diye düşündüm ki yarısı 1 GB RAM'li diğer yarısı 2 GB.
Artık psikolojik olarak XP kurmak istemiyor insan :D XP yerine, starter kurun bana kalırsa. Hatta şimdi bakıyorum Home Basic kursam çok daha iyi olurmuş. Çünkü starter'da .NetFramework 4 vs yüklü olmuyor. Onu daha sonradan ekstra yükledim gerektiğinde ben, örneğin Epic Pen dahi .Net Framework 4.0 ve üstünü istiyor.

Scratch 2.0
Epic Pen
Pivot Animator
Movie maker
FlowTurk
Camtasia 7
Swf Player
Egitici kitaplar
Bilişim Dergileri
Bilişim Karikatürleri atabilirsiniz öğrenci bilgisayarlarına hocam. Kolay gelsin.

Lubuntu
Libreoffice
Epoptes
Kolourpaint4
İnkscape

yükleyin.

Üstüne de nis istemci yükleyin. Sonra clonezilla ile harddiskleri klonlayın gitsin. Ana bilgisayara da nis server yükleyin. Her öğrenciye kullanıcı adı ve şifre atarsınız. Öğrencilerin kendi hesabı olur.

Windows 10 ET faz1-faz2 iki ortak imaj yüklüyorum hocam kasıntı veya sıkıntı yok 2gb ram de neden w7 yüklesin ki?

Ses düzenleme için audacity
Kodlama için code.org sitesinin kısayolu

Chip dergisi arşivi: http://www.chip.com.tr/chipdergi/arsiv/

Video oynatma için Vlc player

Virüs için Eset

julian41' Alıntı:
Benim labda da exper pc'ler var. Win 7 Starter yükledim başta ben de kaldırmaz ultimate'i falan diye düşündüm ki yarısı 1 GB RAM'li diğer yarısı 2 GB.
Artık psikolojik olarak XP kurmak istemiyor insan :D XP yerine, starter kurun bana kalırsa. Hatta şimdi bakıyorum Home Basic kursam çok daha iyi olurmuş. Çünkü starter'da .NetFramework 4 vs yüklü olmuyor. Onu daha sonradan ekstra yükledim gerektiğinde ben, örneğin Epic Pen dahi .Net Framework 4.0 ve üstünü istiyor.

Scratch 2.0
Epic Pen
Pivot Animator
Movie maker
FlowTurk
Camtasia 7
Swf Player
Egitici kitaplar
Bilişim Dergileri
Bilişim Karikatürleri atabilirsiniz öğrenci bilgisayarlarına hocam. Kolay gelsin.

Sayın hocam sizde bulunan " Egitici kitaplar-Bilişim Dergileri-Bilişim Karikatürleri " ni indirdiğiniz linkleri gönderme imkanınız varmı?

benim labda 1 gb ramli pc ler var.lite işletim sistemleriyle idare ediyorum artık.amaç kapatılmasını önlemek

Geri