BT Laboratuvarı için Bilgisayar Arayanlar

Kodla Büyü

volkankey

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Benim lab 2004 de kurulmuş Keysmart P4 3.0 Ghz bilgisayarlardı. Bir çoğu haşat durumdaydı okula geldiğimde (tayin olduğum okuluma geçen sene başlamıştım).
Neyse çoğunu hallettim ama iş yapmayanlar yerine arkadaşımın firmasından 6 adet P4 2.8 512 Ram li bilgisayarlardan aldım.
Arkadaşta 2 alternatif var

1.si
HP d330 Yatay Kasa p4 2.8 Ghz + Onboard ekran kartı + 512 Ram + 40 GB Disk + 17 inch IBM monitörü + klavye + fare
2.si
AMD ATHLON 3000 + 256 MB ATI Ekran Kartı + 512 Ram + 80 GB Disk + 17 inch Flat Olivetti monitörü + klavye + fare + hoparlör

Buraya fiyat yazmıyorum reklam olmasın diye ihtiyacı olan özelden yazsın. Kargo ücreti de firma tarafından ödenecekmiş.

Arkadaş reklam olmasın diye fiyat vermeyince şöyle bir araştırdım piyasayı ve aşağıdaki fiyatlara ulaştım.
Alacak olan varsa fikir vermesi dileği ile.

İşlemci : 10$
Anakart : 15$
Ram : 6$
Harddisk : 5$
Monitör : 12$
Kalan Donanımlar: 12$
Sonuç : 60$=100 TL

arkadaşlar ben urfadayım. urfa meb formatör atamasında okulumdaki lab olmasına rağğmen kabul etmedi. gerekçesi ise labdaki bilgisayarların örencilerin kullanımına gönderilmiş olması. direk olarak laboratuar amaçlı gönderilmemsi. ben nasıl laboratuara çevirebilirim sınıfımı? 16+1 bilgisayar sınıfım var :(((

mustafaela' Alıntı:
arkadaşlar ben urfadayım. urfa meb formatör atamasında okulumdaki lab olmasına rağğmen kabul etmedi. gerekçesi ise labdaki bilgisayarların örencilerin kullanımına gönderilmiş olması. direk olarak laboratuar amaçlı gönderilmemsi. ben nasıl laboratuara çevirebilirim sınıfımı? 16+1 bilgisayar sınıfım var :(((

hocam sorarmısınız urfa meb'e "bilgisayarların öğrencilerin kullanımı için gönderilmesi ile laboratuvar amaçlı gönderilmesi arasındaki farkı söylermisiniz" diye...!!! ulen herkes kendi kafasına göre iş yapıyo ya helal olsun...!

mesajlar çoğalınca yazayım dedim

1.si
HP d330 Yatay Kasa p4 2.8 Ghz + Onboard ekran kartı + 512 Ram + 40 GB Disk + 17 inch IBM monitörü + klavye + fare
250 TL idi
şu an
240 TL
2.si
AMD ATHLON 3000 + 256 MB ATI Ekran Kartı + 512 Ram + 80 GB Disk + 17 inch Flat Olivetti monitörü + klavye + fare + hoparlör
300 TL idi şu an
280 TL

hemenyardim' Alıntı:
Arkadaş reklam olmasın diye fiyat vermeyince şöyle bir araştırdım piyasayı ve aşağıdaki fiyatlara ulaştım.

bu fiyatlar geçerliyse müdürümle görüşeceğim.

msconfig' Alıntı:
hemenyardim' Alıntı:

bu fiyatlar geçerliyse müdürümle görüşeceğim.

Ya hocam şaka mı yapıyorsun müdürümle görüşeceğim, müdürümle görüşeceğim diye. Müdür senle görüşsün. Ne işin var müdürle. Salla gitsin bu kadar kaile alma Müdürünü :D Yarın müfettiş gelince helede bakanlık müfettişi görürsün müdürünü :puhaha:

100 TL değil onu başka bir arkadaş fikir olsun diye yazmış ama
kargo da içinde olmak üzere bunları Türkiye'nin her yerine 100 TL ye yollayabilecek olan varsa ben de alayım :P

arkadaslar 2. sistem AMD bilgisayardan malesef kalmamis.

1. HP d330 Yatay Kasa p4 2.8 Ghz + Onboard ekran kartı + 512 Ram + 40 GB Disk + 17 inch HP monitörü + klavye + fare
240 TL

2.IBM p4 2.66 Ghz + Onboard ekran kartı + 1 GB + 40 GB Disk + 17 inch IBM monitörü + klavye + fare
280 TL imis

Geri