BT odası olan ancak bilg. olmayan okulda BTR olunabilir mi?

Kodla Büyü

zodiac

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
merhaba arkadaşlar, BT Sınıfı için odası ayrılmış ancak yeni açıldığı için BT Sınıfı olmayan bir okula tayin istesem, gittiğim bu okulda BTR olabilir miyim? Bir hayırseverin katkısıyla önümüzdeki günlerde bu BT Sınıfına bilgisayarlar alınsa bu durumda o BT Sınıfı sistemde görünebilir mi?

bt sınıfı görünmüyorsa mebbiste olamazsınız, ancak kurulursa güncelletirsiniz o zaman olabilirsiniz..

ben de aynı şekilde evime yakın bi okul vardı bt için sınıf ayırmışlar ama pc yok aradım kurulup kurulmayacağı belli değil dediler ben göze alamadım tercih yapmadım.. ama sizin şartlarınıza bağlı... + - leri düşünün..

bilerzen' Alıntı:
ben de aynı şekilde evime yakın bi okul vardı bt için sınıf ayırmışlar ama pc yok aradım kurulup kurulmayacağı belli değil dediler ben göze alamadım tercih yapmadım.. ama sizin şartlarınıza bağlı... + - leri düşünün..

hangi ilçedesiniz hocam? valla çok kararsızım napsam bilmiyorum ama müdür kurulması için uğraşacağını söyledi, boş veren biri değil yani ama 2 norm açılmış, imam hatip ortaokullarında normal eğitim var, 1 kişi btr olabilir değil mi?

bilerzen' Alıntı:
bt sınıfı görünmüyorsa mebbiste olamazsınız, ancak kurulursa güncelletirsiniz o zaman olabilirsiniz..

hocam bu btsyi hayırseverler yapsa da farketmez değil mi, sisteme işlenebilir yani?

aynı durumdayım. okullar var bt sınıfları yok..tercih yapmak güç.. :|

BT sınıfı yoksa işiniz çok zor. Çocukların gelir durumu iyi ise laptop getirmelerini isteyip dersleri bir nebze olsun işlersiniz. Diğer türlü çok zorlanırsınız. Etkileşimli tahtaların BT derslerine çok bi katkısı yok.

btr için ya tahta yada lab gerek. ancak o okulda olmassanız bile başka bi okulda görevlendirme ile btr verilebilir. malum liselerde tahta var ancak bir çoğunda btr yok. lab'ın olmaması esas ders konusunda zorlayacaktır sizi. şahsen zaruri durumlar dışında lab yoksa o okulu yazmam.

hakançöllü' Alıntı:
btr için ya tahta yada lab gerek. ancak o okulda olmassanız bile başka bi okulda görevlendirme ile btr verilebilir. malum liselerde tahta var ancak bir çoğunda btr yok. lab'ın olmaması esas ders konusunda zorlayacaktır sizi. şahsen zaruri durumlar dışında lab yoksa o okulu yazmam.

lab yok hocam okul yeni olduğu için, ancak müdür çok ilgilendi, gittim görüştüm not bile aldı yaz aylarında kurulması için ordan ümitlendim, 2 norm gösterilmiş okulda.

hugo4545' Alıntı:
BT sınıfı yoksa işiniz çok zor. Çocukların gelir durumu iyi ise laptop getirmelerini isteyip dersleri bir nebze olsun işlersiniz. Diğer türlü çok zorlanırsınız. Etkileşimli tahtaların BT derslerine çok bi katkısı yok.

Katılıyorum hugo hocam Tahtalar ile BT dersi olmaz bence de, laptop getirmeleri bir fikir olabilir tabii ki. BT Sınıfları neden böyle sahipsizler ya anlam vermek çok zor gerçekten:(

Sayın hocam eski okullarımdan birinde bir sınıf ayarladık ve bilim sanat okulundan aldığımız 9 bilgisayar ile sağdan soldan topladığımızla 15+1 bilgisayarı tamamladık sonrada il mem ile görüştüm ve formatörlük görevini almıştım.

Geri