Bt Rehber Öğretmen başka okulda ders

Kodla Büyü

vediban

Aktif Üye
Ben kadromun bulunduğu okulda BT Rehber Öğretmeni olarak görevlendirildim. Ben sadece kendi okulumdaki bilişim teknolojileri dersine girmek istiyorum. Acaba ihtiyaç olması durumunda bana kendi okulumdan bilişim teknolojileri dersinden başka bir ders verilebilir mi?
İkincisi başka bir okulun bilişim teknolojileri dersi verilebilir mi?

Başka okuldan size ders vereceklerse niye btr yapıyorlarki. Normalde sadece kadronun oldugu okulda derse girersin. Başka okulda ders almazsin

evet orası manisaysa yaparlar :) bir ben vakası daha...aramıza hoş geldin arkadaşım..

mevzuat-yonetmelik-f25/bakanliga-sorulmak-uzere-dilekce-yazmak-istiyorum-t118162.html

konumu inceleyeblirsin arkadaşım.ben ilk dönemi kazandım fakat bu dönem yine aynı şeyi yapmak istiyorlar.yanlış yaptıklarını bile bile.üstelik il den yazı gönderdiler bana böyle bi görevlendirme yapılmışsa iptal olur diye.buna rağmen kanun tanımazlıkları devam ediyor ilçenin.Bana görevlendirme verdikleri halde ben gitmeyeceğim.Gerekirse hakkımdaişlem başlatsınlar onlara mahkemeyle cevap vereceğim. dik dur eğilme yönetmelik seninle :lol:

Geri