BT Rehber Öğretmeni Çalışma Raporu!!!!

Kodla Büyü

EnTRoPi

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bizler aylık çalışma raporu hazırlamak zorunda mıyız? Yeğitek'in yazısında çalışma planı var ama çalışma raporundan bahsetmiyor. Müdür benden aylık çalışma raporu istedi. Ve bundan sonra her ay vermem gerekiyormuş... Bu konuda bilginiz var mı?

benden de istemediler zaten dönem başında çalışma planı verdik her ay rapor yok

hocam benden müdür istemedi ama ben her aya akıllı tahtaların bakımını yapıp rapora dönüştürüp müdüre imzalatıyorum ve bunları bir dosyada topluyorum ne yaptığımız belli olsun dimi 8)

Bende yaptığım işleri tutanak olarak hazırlayıp müdüre imzalatıyorum. Aylık rapor şeklinde değil ama bir dosyada bu tutanakları saklıyorum.

Arkadaşlar bu aylık rapor konusu karışık, bazılarımızdan istenmiş bazılarımızdan istenmemiş... Mesela ben Muğla'dayım bizden her ay isteniyor, ben de hazırlayıp il koordinatörümüze mail atıyorum (Tabi önce okul müdürüne imzalatıp). Rapor örneğini de forumdan bulmuştum...

Aylık rapor diye bişey yok. arkadaşlar. Sadece ilk görevlendirme geldiğinde yıllık çalışma planı var. Onun takibinide okul idaresi yapar. Rapor yazmaya gerek yok.

ne arayan var ne de soran.
ama,
her ay hazırlar, dosyama eklerim.
ne olur ne olmaz!...

Geçen sene ki çalışma planı devam.... Yılsonu veya dönem sonu raporu hazırlanmasında fayda var. Ben şahsen yaptığım bütün işleri ayrıntısına kadar Ajandama yazıyorum. Malum bu işler boyacı küpü,bal kaymak tereyağı gibi gelip sabahtan akşama kadar oturup yan gelerek haketmediğimiz 18 saat ücret gibi görüldüğünden gözlerine sokmak için kayıt ltına alıyorum.. BTR görevlendirme esaslarında ve de tereddüte düşülen konular hakkındaki genelgelerde böyle aylık rapor hazırlanması ile ilgili bir satır yok...

istanbul'da aylık çalışma raporu istenmiyor dolaysıyla ben de hazırlamadım ama yapmakta fayda var bir kenarda dursun diye..
üşendiğim için yapmadım ama yapmayı düşünüyorum.

arkadaşlar benden ne calısma raporu nede aylık nede yıllık rapor istendi . bende mi bir hata var.ordudayım arkadaşlara sordum hiç birşey hazırlamıyoruz vermiyoruz dediler bende tamam dedim. ama karsta iken arkadaşlardan aylık raporda isteniyordu calısma raporu da

bende de ne aylık ne çalışma planı yaptım.benden önceki btr de hiçbir şeye gerek yok dedi..bende hazırlamayacağım..

ali04' Alıntı:
Aylık rapor diye bişey yok. arkadaşlar. Sadece ilk görevlendirme geldiğinde yıllık çalışma planı var. Onun takibinide okul idaresi yapar. Rapor yazmaya gerek yok.

Hocam YEĞİTEK'in yazısında Aylık rapor diye birşey yazmıyor. Haklısın ama okul müdürü böyle birşey isteyebilir mi? (Bence isteyebilir. Benden istedi) Dolayısıyla hazırlanmadığı takdirde yaptırımları ne olur diye soruyorum???

adana dayım hocam, geçen yıllarda dönemlik veriyorduk, bu sene her ay yapıp yolluyoruz, koordinatörlerimiz istiyor

Biz de bu sene itibariyle her ay çalışma raporunu ilgili birime maille gönderiyoruz.

"EK 5" Örnek bir form. Resmi yazı ile gelen forma bakın "örnektir" yazar.
https://manisa.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2023_09/11155014_Ek-1_Guncellenen_BakanlYk_YazYsY.pdf

Yani siz okulunuza uyarlayacaksınız. Ben gereksiz satırları (Pardus ETAP Kurulum, Tanıtım Bilgilendirme Faaliyetleri gibi gibi) silerek kullanıyorum.

Samsun'daki işgüzar, çook çalışkan koordinatör arkadaşların icadı. Kulaklarını çınlatalım ;)
orada ek4'te var ama allahtan onu istemiyorlar.

orada ek4'te var ama allahtan onu istemiyorlar.
Onun eski adı "FATİH PROJESİ BT REHBERLİĞİ SINIF İÇİ UYGULAMA FORMU" idi. Planlama yapıp, tüm öğretmenlerin derslerine girip doldurulmalıymış! Pratikte uygulanabilir gibi değil. Teftiş edercesine öğretmenin dersine girip "hocam etkileşimli tahtaları hangi uygulamalarla etkin kullanıyorsunuz, bana uygulamalı gösterin" demek olur. İsterlerse formu planlama yapar, formu doldurur öğretmen arkadaşlara imzalatırım.

Biz yine de dillendirmeyelim bence :)

Geri