Bt Rehber Öğretmenleri, okulunuzda seminer verdiniz mi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

sum

Üye
Arkadaşlar Okulunuzda sene başından itibaren bt araçlarının bilgilendirilmesi konusunda öğretmen ve öğrencilere bilgilendirici faaliyetlerde bulundunuz mu bu kapsamda bir seminer veya herhang bir toplantı yaptınız mı?

küçük çapta da olsa bi seminer vermemiz gerekiyor sanırım, çünkü okuduğum yazıda öğretmenlerin görevleri arasında bu tür maddeler de var. ne olur ne olmaz raporunu dosyaya eklemek lazım, katılımın olacağını bende pek düşünmüyorum :x

Hocam aslında çok gerekli...
Yapmamız gerekiyor.
Ama insan "öff, pöff, bu ne yaa" filan diyecek bir topluluk karşısına çıkmak istemiyor.
Herkes zaten herşeyi çook(!) iyi biliyor.

2 sene önce okuldan resmi yazı çıkartarak öğretmenlere 1 hafta boyunca 1 er saatten BT destek kursu açmıştım imzalamalarına rağmen 5 6 kişi geliyordu hiç yokmuşsun gibi davrananlar bile vardı milletin öf üyle püfüyle uğraşma hocam yıpratma kendini ben ettim sen etme bir de kötü olacan sonra hiç gerek yok

Seminer isteyen varmı ki , biz verelim ?

Boşuna yormayın kendinizi hocam, kimseye faydası olmayacak birşey için (çünkü gerektiği gibi dinlemeyecekler ya da öğrenmeye de çalışmayacaklar) çaba sarfetmeye hiç gerek yok.

"Kurs açayım, bir şeyler öğreteyim" dersin kimse gelmez. "Bari seminer yapayım en azından daha bilinçli kullanırlar" dersin gelmezler, gelseler de "Lanet olsun, keske gelmeseydiniz" dedirtirler. Öğrenmeye tamamen kapatmışlar hocam kendilerini. Çok çok basit bir problemle karşılaşınca da BTR öğretmenine koşarlar. "Hocam, bakar mısın?" diye. Sen de yapıp eline vermek yerine yapılış yolunu anlatırsın, o zamanda tafra yapar. Tatmin etme imkansız.
Ne halleri varsa görsünler modu : ON

Birşey öğrenmemek için yemin etmişler sanki... kurs açarız gelmezler sonrada şunu yapıversene diye sana gelirler. Boşyere zamanını harcama öğrenmek isteyen varsa 5-10 dakikanı ona anlatıver.

herkes biliyor hocam lafa gelince herkes bilgisayar operatörü öğrenciler özellikle öğretmenler ne gerek var ki

okulun değil öğretmenlerin bt sinden sorumluyuz biz hocam hergün kucağında laptopuyla odama gelen öğretmen sayısı ne zaman biter hiç bilmiyorum :( insanı mesleğinden soğutmak konusunda o kadar başarılılar ki bi de üstüne üstlük gelir hep oturuyosun moduna girerler :x

seminer isteyen varmi die sordum gecen herkes isin gücün yokmu delimisin divane misin der gibi bakti.

Hocam sen işin resmiyetine kafanı takıyorsan şöyle yapabilirsin. Şu tarihte bilmem ne konulu seminer verilecektir. Katılmak isteyenler ismini yazsın şeklinde bir yazı çıkar. Yada imza sirküsü ile birlikte dolaştır. Katılmak isteyenler "İstiyorum" istemeyenler de "istemiyorum" şeklinde yazsınlar. Eğer yeterli katılım olmazsa iptal edersin. Elinde de imzalı bir belge olur. Sorana onu gösterirsin. (Kimsenin soracağını da sanmıyorum.) Belli bir sayıda katılım isteği olursa da gelenlere anlatırsın bişeyler. En azından istekli geldikleri için daha iyi dinlerler, senin için de işkence olmaz ;)

Geri