BT Rehber Öğretmenliği Başvuru FORMU EKTE

Kodla Büyü
Zaten Formatör Görevlendirmeleri çıktı şimdi bir daha mı görevlendirme yapacaklar???

Arkdaşlar önceki çıkanlarda arkadaşların il mem leri insiyatif kullanarak göreevlendirme yapmışlardı şimdi bakanlığın yazısı doğrultusunda istekli olanlar görev başvurusu yapacaklar bazı bilişimci arkadaşlar istemiyordu şimdi başvuru yapmaz ve görev almazlar onların yerine başka arkadaşlar başka okullardan göreve gelirler.
Bu arada bilişimci arkadaşlar bilgisayar başında dört gözle bu yazıyı bekliyormuş galiba konuyu açar açmaz 100 kişi göz attı yazıya

eee.. şimdi konya da alacakmı başvuru?
bide benim anladığım ikili eğitim yapanlarda yarım gün çalışacağız öylemi?

heee yaaa doğru anlamışsın hemide yanlız değil iki ikişi olabilirsiniz

Görevlendirmelerde proje kapsamında donanım kurulumu tamamlanan okullara öncelik verilecek, bu okullarda ihtiyaç varken diğer okullarda görevlendirmne yapılmayacaktır diyor.

Ortaokullarda henüz proje kurulumu yapılmadı.

Şimdi bu yazıyla ortaokuldaki bilişimcileri liselere görevlendirirlerse şaşırmayın

konya formatör başvurusu hiç almamıştı bu yıl. şimdi bu yazıdan sonra başvuru alırlarmı yoksa yine yapmıyoruz diyebilirlermi?
eğer il'den ses çıkmazsa biz bu başvuru formuyla okula müracaat edebilirmiyiz?
kafayı yemek üzereyim arkadaşlar, günlerdir hayatımda iyi bişey olsa diye dua ediyordum şimdi bu yazı çıktı geldi.
sevineyim mi napayım bilemedim...

biz zaten formatör olmustuk ama bızım okula daha fatıh denen sey gelmedı :D ortaokul ne olacak bı aydınlatın y

Geri