BT Rehber Öğretmenliği Ders Yükü

Kodla Büyü

kgunduz

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar okulumuzda diyelim ki 30 saat veya 30'a yakın ders yükü var ve görevlendirildiğimiz liseye gitmek istediğimizde nerdeyse onların giriş çıkış saatleri denk geliyor bu şekil bir görevlendirmede liseye gitme şansımız olmuyor bu durumda ne yapmalıyız veya formatörlükte olduğu gibi 15 saat gibi bir kısıtlama mevcutmu?

hocam okulda lab yok kafayı yememek için ne bilim öyle bir karmaşa var ki istedim 20 saat var 5.-6.lar çekilmiyor. 5 ortaokul birleşti tam bir curcuna sıra yok masa yok kaçmak için istedim. şimdi de ders programı darmadağın çıkıyor diğer okula gidecek zaman kalmıyor. ne yapacağımı şaşırdım uzakta bi okul.

Normalde görevlendirmeyi yapan komisyonun 28-30 hatta 22 ve üstü dersi olanları görevlendirmemesi daha sağlıklı olabiliyor... Sizin komisyon bunu uygulamamış sanırım..

öncelik derstedir bt rehber görevlendirmeniz onaylanmaması lazım dersinizden kalan zamanda btr görevlendirmesi yapılır. maalesef tekseniz okulda derse devam

Okul idaresi dersleri aynı güne toplamalı veya arka arkaya getirip hiç değilse bazı günler son 2-3 saati boşaltmalı. Yoksa tabii ki sizin ders aralarında diğer uzak okula gidip gelmeniz söz konusu olamaz.

Geri