2 senedir idareyle çok iyiydik, arkadaş gibiydik, okula (köye) üçümüz (mdr, mdr yrd, ben)beraber gelip gidiyoruz her hafta birimizin arabasıyla, öğle yemekleri beraber filan. tabi ben idarenin bir çok işini yapıyorum, bu arada bu samimiyetimizi gören diğer öğretmenler bana cephe alıyor. Derken bu BTR işi çıktı, dedim müdüre "ben artık durmam, ayrı gelip giderim, görev tanımlamalarımda değişmiş eskisi gibi her iş yok, herşey net". Müdürüm cevapladı "ya bişey olmaz zaten erken çıkıyoruz (16-16,30 gibi çıkıyorduk), gelir gideriz yine beraber" ben de "yok dedim hocam hangi öğretmen dersten sonra kalıyor da, ben kalacam. durmam, gider işime gücüme bakarım", "ee çocuklar araştırma nasıl yapacak" dedi, valla beni ilgilendirmez, benden sonra açarsınız, veya hiç açmazsınız, sizin tasarrufunuz ben durmam dedim, ve ipler koptuuu... şimdi ne lab.a geliyorlar ne ben onların odasına. yarın nasıl olsa işleri düşecek, görevim olmayan işler için benimle iletişime geçecekler, aramız düzelir gibi olacak ama asla eskisi gibi olmayacak. ha şimdi biraz huzursuzum okulda, öğretmenlerle de çok iletişimim yoktu (hep kendi işlerini yaptırmak istediler, reddettim), daha önce tayin istemem diyordum, şimdi olsa hemen isterim, ama insanları tanımış oldum, ne kadar iyi olurlarsa olsun, İDAREDEN DOST OLMAZ
NOT: içimde bu mesai saatleri ile ilgili bi huzursuzluk var, sonradan bu iş değiştirilir de, eski düzene dönülürse, işte o zaman hapı yutarız.
NOT: içimde bu mesai saatleri ile ilgili bi huzursuzluk var, sonradan bu iş değiştirilir de, eski düzene dönülürse, işte o zaman hapı yutarız.