Bt Rehber Öğrt. Planı (istanbul) Bakanlık Yazısına Göre

Kodla Büyü

csevercan1

Aktif Üye
Rehber Öğretmenlik yazısını kasım ayında alan İstanbul Bt rehber öğretmenleri için hazırladığım çalışma planını ekte gönderiyorum arkadaşlar. Formatörlükle iç içe geçmiş ve okulda yaptığı işleri boşa gitmesin diye madde yapılmış bazı örnek şablonlar gördüm. Bunca hırpalanmamızdan sonra Bt rehber öğretmenliğinde bari yüzümüz gülsün. Böyle saçma sapan maddeleri uydurup şablon yapmanın anlamı yok. Bakanlıktan gelen yazı neyse o. Bakanlık yazısı ile birlikte planı ekliyorum. Bunları uyarlarsanız daha iyi olacağını düşünüyorum. Saygılar...

Ekli dosyalar

• Plan.rar
    Plan.rar
    306.1 KB · Görüntüleme: 773
bütün idareciler kendi çıkarına göre düşünüyor. gelen yazıyı bile kendine göre yorumlayanlar adamı çıldırtıyor. yok neymiş sen okulun kadrolu öğretmenisin, öğretmen olarak üzerine düşen görevleride yapmakla yükümlüsün. kardeşim aklından zorun mu var, bakanlık yazı göndermiş esasları uygulamak zorundasın okadar yani... işi yokuşa sürmene gerek yok. az biraz yumuşak davransan yatak ser burda yat kalk diyecek. hocam plan içinde çok teşekkür edriyorum.

csevercan1' Alıntı:
Rehber Öğretmenlik yazısını kasım ayında alan İstanbul Bt rehber öğretmenleri için hazırladığım çalışma planını ekte gönderiyorum arkadaşlar. Formatörlükle iç içe geçmiş ve okulda yaptığı işleri boşa gitmesin diye madde yapılmış bazı örnek şablonlar gördüm. Bunca hırpalanmamızdan sonra Bt rehber öğretmenliğinde bari yüzümüz gülsün. Böyle saçma sapan maddeleri uydurup şablon yapmanın anlamı yok. Bakanlıktan gelen yazı neyse o. Bakanlık yazısı ile birlikte planı ekliyorum. Bunları uyarlarsanız daha iyi olacağını düşünüyorum. Saygılar...
:alkis: :+1:

Geri