BT Rehber Öğrt. yazısı çok mu zor herkes farklı yorumluyor.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan deu_35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

deu_35

Aktif Üye
şanlıurfada görev yapıyorum, okulum ıkılı ogretım ve 18 saat derse gırıyorum 6,7,8 sınıflara bugun ıl formatorlerı ıle konustugumda onlar bana dedı kı sabah kendı derslerıne gıreceksın derslerın bıttıkten sonra cıkıp lıselere gıdeceksınız. bende dedım kı sımdı haftada 72 saate mı gırecem, o da dedı kı aynen oyle. pekı dedım ıkılı ogrenım gormeyen 9-3 arası olan kendı lıselerınde gorevlı olan ogretmenler o zaman neden haftada 30 saate gırerek aynı ek dersı alacak dedım tatmın eden bırsey demedı.

bakanlıgı aradım o yazıdan nasıl oyle bırsey cıkarttılar dedı ama net bır acıklama yapmadı. bu konuda sadece net bır sekılde bırıncı elden bılgısı olan var mı. dıger yorumlar 40 sayfaya ulasmıs takıp dedemıyoruz.

deu_35' Alıntı:
şanlıurfada görev yapıyorum, okulum ıkılı ogretım ve 18 saat derse gırıyorum 6,7,8 sınıflara bugun ıl formatorlerı ıle konustugumda onlar bana dedı kı sabah kendı derslerıne gıreceksın derslerın bıttıkten sonra cıkıp lıselere gıdeceksınız. bende dedım kı sımdı haftada 72 saate mı gırecem, o da dedı kı aynen oyle. pekı dedım ıkılı ogrenım gormeyen 9-3 arası olan kendı lıselerınde gorevlı olan ogretmenler o zaman neden haftada 30 saate gırerek aynı ek dersı alacak dedım tatmın eden bırsey demedı.

bakanlıgı aradım o yazıdan nasıl oyle bırsey cıkarttılar dedı ama net bır acıklama yapmadı. bu konuda sadece net bır sekılde bırıncı elden bılgısı olan var mı. dıger yorumlar 40 sayfaya ulasmıs takıp dedemıyoruz.

hocam takip ediyorum dünden beri bu actıgın üçüncü başlık.

hocam sana ders programı yapılacak 30 saate kadar .liseye gidermisin bilemem ama kendi okulunda 15 saat derse girersen gidecegin lisede de görev yapacagın saat 15 saat olacaktır.

yönetmenliği okuyup yazdıkalrımı sizde net bi şekilde cıkartabilirsiniz.ilçeye gidip farklı branştan su anda il formatörü olmuş kişilere sormaya gerek yok .yöentmenlik acık ve net!!!

hocam ben arkadasın hesabını kullanarak actım hesabın asıl sahıbı dıyarbakırda gorev yapıyor ben urfa da gorev yapıyorum.ne konular actı bılmıyorum ama dedıklerını arkadasıma ıletırım. :D

Geri