bt rehber öğretmen başka okula + görevlerdirme..

Kodla Büyü

msingil

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar kadromun bulunduğu okuldan başka okula bt rehber öğretmeni olarak görevlendirildim. fatih projesi kapsamında. il milli eğitimin görevlendirmesinden sonra bir ilçe milli eğitim haftada bir gün başka bir okula görevlendirme yaptı. neymiş o okulun da web sitesini yapacakmışım. ilçe milli eğiitim böyle bişey yapabilir mi zaten bt rehberlik görevim var..

ya gerçekten bu miili eğitimin kendinden haberi yok, oldu on okula göndersinler bari bu ne ya iyice gezgine çevirdiler bizi, bence il koordinatörünle görüş hocam halletmeye çalış gitme :verymad:

Zaten üzerinde görevlendirme var hocam üstelik valilik görevlendirmesi. Eğer Valilikten 2. bir görevlendirme alıdıysanız gideyim dersin. Alamazlarda zaten görevlendirmesin sen şuan için.

Milli eğitimden cevap alamazsın;formatörlerden de.Bunlara ben "yersen görevlendirmesi" diyorum.Yaparsan üstüne yapışır,mecburen devam etmek zorunda kalırsın,gitmezsen hiç kimse birşey demez.
Oluru da tabii kaymakamlıktan alırlar,çünkü vali öyle 2-3 okula görevlendirme yapamaz,yapmaz.

vali nin oluru üzerine kaymakamın oluru geçerli olur mu hocalarım. hangisine uymak durumundayım?

Valinin görevlendirmesi üzerine kaymakamlık görevlendirmesi yapılamaz. Birinin iptal edilmesi gerekir. Eğer zorluk çıkarırlarsa ve önce İlçe MEM müdürüyle görüşün. Müdür yardımcılarıyla değil, baktınız çözüm yok, Kaymakamla görüşün. Kaymakamım bana iki görevlendirme yazılmış hangisine uyacağınızı sorun. Kaymakamın bile haberi yoktur bundan.

evet haberi yok hocam küçük bi ilçe burası.ilçe milli eğitim müdürü yapıyo zaten görevlendirmeyi onun haberi var. usulsüz iş yapıyolar

O zaman usulsüz iş yapıldığına da inanıyorsan gitme hocam bırak açsınlar soruşturmayı

açsınlar hocam artık yeter yani milli eğitimin enayisi biz miyiz bu nedir ya.18 saat ek ders alıyomuşum yapmak zorundaymışım. bt rehberliği için alıyorum ben o ek dersleri saçma sapan işler için değil

hocam görevlendirme yapamazlar. benim başıma gelmişti. senin o okula görevlendirilebilmen için o okuldan ders vermeleri lazımki resmi olsun. şu an sana yaptıkları yaptık olduuu mantığııı

çünkü ben size yapıldığı gibi ufak bir ilçede oldu bittiyle başka okulun web sitesini yaptırmak için dersde vermişlerdi görevlendirilmem için . müdürüm ben öğretmenimi göndermiyorum maaş karşılığını öğretmenim dolduruyor kendi okulunda zaten , yasal değil bu yaptığınız diye göndermemişti beni.

okulda bilişim teknolojileri dersi yok. zaten bilişim teknolojileri sınıfı da yok .ne kadar güzel değil mi .bt rehberliği görevlendirmem olduğu halde beni bu okula ilçe milli eğitim o okulun web sayfasını yapıyım diye gönderdi çok hoş bi durum çocukla oynar gibi

il fatih projesi koordinatörlüğüyle görüştüm görevlendirme yapamazlar dedi sayın hocalarım olay kapandı.

Geri