bt rehber öğretmeni arkadaşlar lütfennn yardıııımmmmm

Kodla Büyü

btrhsrt

Üye
Arkadaşlar bt rehber öğretmeniyim.7 saat bilişim teknolojileri dersime giriyorum.Okulumuzdan bir branş öğretmeni ayrılacağı için onun dersleri boşa çıktı.Tüm arkadaşların dersi full e tamamlandı.ve geriye kalan 4 saat derse fahri olarak benim girmem isteniyor.Bunu da bt rehber öğretmenliğinin yönetmeliğindeki "eğitim öğretimi aksatmayacak" ve "btr olarak görevlendirilen öğretmenlerin yerine ücretli öğretmen talep edilemez" hususlarına dayandırıyorlar.Halbuki kendi branşım dışındaki derslere girmeyeceğim açıkça yazıyor.bu durumda sizce ne yapmalıyım??

Alanın dışında olduğu için girmeyebilirsin. Bana din kültürü dersini vereceklerdi ben kabul etmedim. Ayrıca "btr olarak görevlendirilen öğretmenlerin yerine ücretli öğretmen talep edilemez" maddesi senin alanındaki ders için geçerlidir diğer dersler için değil. Bu durumla nasıl ilişkilendirdiler, neyin kafasını yaşıyorlarsa.

idareyle aran iyiyse bu girdiğin ders seni yormayacaksa 4 saat derse girilebilir hem çocukların dersi boş geçmez hemde yarın birgün sizin işinizde düştüğünde onlarda hoşgörüyle yaklaşırlar

bahsettiğiniz genelgede yazılanlar kendi dersinizle alakalı başka ders için böyle bir zorunluluk yok size kalmış birey tamamen.. idarecileriniz yönetmeliği daha dikkatli okusunlar anlasınlar.. tabi aranız iyiyse hocamın dediği gibi girilebilir öğrenciler de mağdur edilmez..

neresiyle okuyorlar bunlar yazıları? kendi lehine olması için yazıyı bütün olarak değil 2-3 cümlesi ile savunuyorlar

2 hafta geçtiği ve konu başlığını açan üyeden herhangi bir dönüt gelmediği halde neden :?

Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim.Düşüncelerinize katılıyorum.İdareyi idare etme yoluna gittim :)Fahri olarak gireceğim.Zaten burada mesele 4 saat fazladan derse girmek değildi.Bunu söyleme şekliydi.Rica edilmediği, dayatıldığı için benim hoşuma gitmemişti.Derslere girmezsem 2. dönem bt rehber öğretmenlik görevlendirmemi imzalamayacağını söylemişti müdür.Konunun daha fazla uzamaması adına kabul ettim artık.Biliyorum ki bu konuda ben de dirensem bir şey yapamazdı.Ama bu kez de takardı, benimle uğraşırdı.

computing' Alıntı:
Alanın dışında olduğu için girmeyebilirsin. Bana din kültürü dersini vereceklerdi ben kabul etmedim. Ayrıca "btr olarak görevlendirilen öğretmenlerin yerine ücretli öğretmen talep edilemez" maddesi senin alanındaki ders için geçerlidir diğer dersler için değil. Bu durumla nasıl ilişkilendirdiler, neyin kafasını yaşıyorlarsa.
aynen

abi ne idareciler var ya allah aşkına o cümleyi ben 10 kere okudum onun okuduğu gibi yorumlayamadım demekki bende problem var

Geri