Bt Rehber öğretmeni Diyarbakır hızlı çıktı herhalde...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Themis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Yazıya göre Formatör öğretmenin adını değiştirip Bt Rehber öğretmen altında alacaklar gibi...

helal olsun ya. 3 senem sana helal olsun. istanbul uyu ayakta emi....

İkili öğretim yapan bir okulda iki bilişimciyiz. İkimizde bt rehber öğretmenliğinde kendi okulumuzu istedik. Toplam 15 saat ders var. Görevlendirme de ders sati baz alınır mı acaba. Geçen sene birimiz derse giriyorduk birimizde formatör oluyordu. Bu sene nasıl olacak?

arya' Alıntı:
İkili öğretim yapan bir okulda iki bilişimciyiz. İkimizde bt rehber öğretmenliğinde kendi okulumuzu istedik. Toplam 15 saat ders var. Görevlendirme de ders sati baz alınır mı acaba. Geçen sene birimiz derse giriyorduk birimizde formatör oluyordu. Bu sene nasıl olacak?

hocam bt rehber öğretmenlikle ilgili yönergeyi bir defa iyi okusan anlardın .biriniz sabah digeriniz öğleden sonra okulda olacak .ikinizde full ekders alacaksınız .bu kadar tabi okulunuzda bt sınıfı varsa veya fatih projesi uygulama okuluysa.

Yazıyı okudum tabiki ama insan nedense hep tereddüte düşüyor. Okulumuzda bt labı var ama fatih projesi ile ilgili henüz bir çalışma yok...

hocam lab olması yeterli.ders saatiyle ilgili bir sınırlama yok.5 saatte olur 10 da 3 de.geri kalan kısmı bt rehber öğretmenliği olarak tamamlanacak...

İlçenin sitesine henüz atılmamış. Okulum tekli öğretim, çalışma saati konusunda net bir fikir yürütemedim ben.

arkadaşlar okulumda tüm sınıflar akıllı tahtayla donatılmış halde ve 19 akıllı tahta var. bt lab ı var ama bilgisayarlar 8-9 tane kalmış ve onlar da çok eski. demirbaştan düşülmesi sözkonusu. bu hallerde bt rehber öğretmeni görevlendirmesi yapılabilir mi.

helal olsun diyarbakıra. daha önce 3 yıl çalıştım orada. inanın bu formatörlük işlerini en iyi yapan diyarbakır bence. o 3 yıl o kadar sorunsuz bir görevlendirme olmuştu ki anlatamam...

arkadaşlar bir sorum olacak formatörlük istemedim bu sene (aslında hiç formatörlük yapmadım) diyarbakır merkezdeyim 12 saat dersim var Bt rehber öğretmenliğine isteğe bağlı mı geçiş yapılacak teşekkürler..

Arkadaşlar saat konusunda biz bile tereddüt yaşarsak başkasına da bunu yansıtırız. İkili öğretim yapan okulda tek öğretmen varsa 9-3 çalışır. Bu konuda yapılacak olan ders programını ayarlayan müdür yardımcısı ile görüşmek ve ders çizelgesini ona göre ayarlatmak. Hatta ikili eğitim yapan okullarda iki öğretmen görevlendirilebilir ibaresi 30 saat çalışma yükümlülüğünden dolayı eklenmiş bence. Bu arada Diyarbakır mem gerçekten hızlı çıktı:)

joomlaci' Alıntı:
arkadaşlar okulumda tüm sınıflar akıllı tahtayla donatılmış halde ve 19 akıllı tahta var. bt lab ı var ama bilgisayarlar 8-9 tane kalmış ve onlar da çok eski. demirbaştan düşülmesi sözkonusu. bu hallerde bt rehber öğretmeni görevlendirmesi yapılabilir mi.

Hocam okulunuz fatih kapsamındaysa öncelik zaten sizin okula verilecek. Endişe etmeyin. Fatih olan okulda laboratuar göz önüne alınmıyor.

arya' Alıntı:
Hocam ilçenizde durumu sizin gibi olan başka bir okul ve iki öğretmen yoksa ve eğer ilçenizde Fatih Projesi okulu varsa öncelikle kıdem yılı düşük olanı o okula gönderirler ve hatta ilçenizde uç bir örnek ama ikinizden başka BT öğretmeni yok ve iki Fatih okulu varsa diğer arkadaşıda 5 saat okulda ders için bırakır kalan zamanlarda Fatih Projesi okulunda görevlendirirler.

Arkadaşlar merhaba. Bir sorum olacak; Görev yaptığım ilçede önce liselere Bt rehber öğretmeni görevlendirmesi yapmak istiyorlar. Bundan dolayı ilköğretimde görev yapan arkadaşlara Liseler öneriliyor. Sizde böyle bir durum var mı?

İkinci sorum diyelim lise de görevlendirildim. Ders sayım nasıl olacak?

Hocam ilk sorunuzun cevabı
resmi yazıda "Görevlendirmelerde proje kapsamında donanım kurulumu tamamlanan okullara öncelik verilecek,bu okullarda ihtiyaç varken diğer okullara görevlendirme yapılmayacaktır" önce Fatih olan liselere görevlendirin onlar dolunca diğerlerine demek değil midir?

Ders sayınızı onay belirlemiyor ki
20 saat dersiniz varsa onun dışındaki derslerde formatör olur,
5 saat dersiniz varsa onun dışındaki derslerde formatör olur demişler.
Ders saatiniz bizi bağlamaz onu okulunuz düşünsün demişler.

ist_koord hocam tesekkur ederim cevabin icin. Sorum fikrimi teyit ettirmek icindi. Anlasilan bu BTR ile yine bir nebze de olsa kullaniliyoruz sonumuz hayrola...

merkeze yakın bir ortaokulda 15+1 lik labda 12 blgisayar aktif olarak çallışıyor, BTR olarak görevlendirmede herhangi bir sorun olurmu?

Bugün belgelerin il mem e gönderilmesi için son gün. Görev yaptığım ilçeden bana dönüş olmadı liselere görevlendirme hususunda. Bize sormadan görevlendirmeseler bari. Sizin ilçe memlerde durumlar nasıl arkadaşlar? :?:

Diyarbakırdaki arkadaşların sesi kesildi. Arkadaşlar ilçelerinizdeki son durum nedir. Bizimkiler liselere görevlendirmede öğretmenler aralarında anlaşamadıkları için görevlendirmeyi ertelediklerini söylediler..

ben hanideyim hocam dün gönderdikk bakalım açıklanmasını bekliyorum.. üstelik liseler konusunda bi zorlama olmada ben ybo'dayım sadece kendi okulumu yazım....

deniz774' Alıntı:
ben hanideyim hocam dün gönderdikk bakalım açıklanmasını bekliyorum.. üstelik liseler konusunda bi zorlama olmada ben ybo'dayım sadece kendi okulumu yazım....

Deniz hocam ben Bismildeyim bizi oldukça zorluyorlar. Kimse istemiyor kendi okulu dışındaki okulları ki ulaşımda sıkıntı yaşıyoruz. Bakalım sonumuz hayrola...

Bote0621 hocam bizim ilçenin bilişim teknolojileri rehber öğretmenliğinden bile haberleri yok ben söyledim:):) sanırım ondan pek baskı yapmadılar... benim için iyi oldu tabi bu:) neyse hayırlısı olsun

Geri