bt rehber öğretmeni velilere sınıfı açmak zorunda mı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sonnome
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

sonnome

Site Gezgini
selam arkadaşlar bugün müdür beni yanına çağırdı. bt rehber öğretmenliği yıllık planımı gösterdi ve dedi ki hocam buraya ger gün bir iki saat bt sınıfını velilere de açacak ibaresini ekle dedi.bt rehberliği başvuru formunun olduğu pdf de bt rehber öğretmeninin görevleri arasında bu da var dedi. baktım baktım böyle bir şey göremedim. orda sadece bt konusunda öğretmen, öğrenci ve velilerin bilgilendirilmesi kısmı var başka bir şey yok. böyle bir görevimiz var mı. ayrıca okulum tam gün dersler 3.30 da bitiyor ama müdür bana 4.30 a kadar kal dedi. kalmam dedim . eğitim öğretminin bittiği saatte benim de işim biter dedim. o yüzden biraz zıtlaştık.bu konuda bir bilginiz var mı bilgilendirirseniz çok sevinirim.

muhtemelen eski sistem formatörlük görevlendirmelerindeki görev ve sorumluluklar belgelerine ulaştı. Önce yeni btr görev ve sorumlulukları yazısını kendisine verin ama önce size bu isteğini yazı ile versin ve dayandırdığı yönetmeliği eke koysun siz de yazılı olarak yeni yönetmeliği dilekçenize ekleyerek böyle bir sorumluluğunuzun olmadığını yazın. Baktınız inat ve bildiğini okuma derdinde BTR istifa dilekçesini verin gitsin uğraşmayın.Elinizi de hiç birşeye sürmeyin...Müdürler illa 5 e kadar tutacak adam ararlar.

Göreviniz resmi olarak eğitim-öğretim saatleri bittiğinde biter, isterse aksini iddia etsin, ne yapacak kapıları mı kilitleyecek, çeker gidersiniz ve hiç kimse karşılığında birşey yapamaz.

okulunuz mesala 07:20-12:30 arası ise

veya 12:30 - 18:00 arası ise

veya 08:30 - 14:30 arası ise fark etmez hangi saatse o saatlerde açık olur gerisi hikaye

Özellikle BT öğretmenleri ile bir sorunları var sanırım bu şahısların. En iyisi kafana format atacaksın, hiçbirşey bilmiyorum diyeceksin. O da zor. Yani illa kendisiyle akşama kadar kalacak birilerini geziyorlar gibi geliyor bana.Kardeşim zoruna gidiyorsa idarecilik yapma!

hepinize çok teşekkür edeirm arkadaşlar. maalesef şakacı müdürler çok fazla. her dediklerini yapıyorum öğle tatilinde bile koşturuyorum ama adamlara yaranamıyorum.neyse bizim mesleğin cilveleri. en azından sayenizde neyin benim görevim olduğunu daha iyi anladım. artık yapsam da keyfi yaparım bu söylediklerini. alın ek dersinizi başınıza çalın diyesim geliyor ama ders saatim az maalesef norm fazlası oluyomuşum

Hocam hangimiz gün geldi norm fazlası olmadık ben 2 yıl oldum mesela :) Yalnız hakkını aramak başka mesele yaparız ederiz deyin direk kavga etmeyin ama lakayt davranın, umursamaz olduğunuzu gösterin bir vakit sonra kayboluyorlar

kakababa' Alıntı:
Hocam hangimiz gün geldi norm fazlası olmadık ben 2 yıl oldum mesela :) Yalnız hakkını aramak başka mesele yaparız ederiz deyin direk kavga etmeyin ama lakayt davranın, umursamaz olduğunuzu gösterin bir vakit sonra kayboluyorlar
Zaten tartışsan da bir işe yaramıyor hocam.diğer okulumda müdür ta ile kadar gidip sormuş bu bilgisayar öğretmenini 5 e kadar nasıl okulda tutarım diye. tutamazsın demişler buna rağmen anlamıyordu. en son açıkça itiraf etti bi siz bi de pdr ciler sinirimi bozuyorsunuz bizle aynı ek dersi alıyorsunuz ama yarım gün çalışıyorsunuz dedi. baya bir tartışma olmuştu aramızda. neyse yahu çok şükür artık gitti şu 8-5 olayı

Müdürün aklı formatörlükte kalmış. Ama ne yazıkki artık formatör değil, BT Rehber öğretmeniyiz. 8)

Hocam formatör de olsan derse de girsen herşey karşılıklı, ben de idarecilik yaptım ve maalesef idarecilerin anlamadığı nokta inatlaşmanın, tartışmanın ne öğretmene ne de yönetime faydası yok. Öğretmenin mutlu olmadığı yerde okul ayakta duramıyor, tecrübe ile sabit.

O yüzden kitle sınıfını git arkana bile bakma, sen asli görevini yaptıktan sonra gerisi senin keyfine kalmış şeyler,

Kaldı ki kalın kafalı öğretmenler ordusu, bilişim öğretmenini tüm okul teknolojisinden sorumlu zannediyor, oralı bile olmayın bence.

Sen "ben bu idare ile ne yapacağım" diye düşüneceğine bırak idare seninle ne yapacağını düşünsün :+1:

çekemeyenler çok...
BTR görevi olarak böyle bişey yok.
son ders bitti mi iş biter.

Ama şu okullar hayat olsun projesi varmış. orada durum nedir bilmiyorum. nasıl bir uygulama var.
kütüphanelerin , ve BT sınıflarının halka açılması vs .. birşeyler var.
tam ben de net hatırlamıyorum şimdi.

Geri