bt rehber öğretmeni

Kodla Büyü

KAOS5807

Üye
arkadaslar ben şimdi iki ortaokula gidiyorum birinde 13 saat ve sınıf rehber öğretmeniyim diger okuldada 6 saat dersim var şimdi de liseye btr olark basvurdum btr olursam eger 15 saat ek ders yazılıyor ozamn ben sadece normal 15 saat dersemii gireceğim yoksa yyine aynı bütün derslere girip boş zamandada lisede mi duracam
biraz karısık oldu ama yardımcı olursanız sevinirim simdiden tesekkurler

kendi okulunuzdaki derslere gireceksiniz. kalan zamanınızda da btr(en fazla 30 saate kadar -sizin durumunuzda 17 saat btr görünüyor-) olacaksınız. sınıf, rehberlik, nöbet vb. başka göreviniz olmayacak. lisede btr görevinizi yapacaksınız.

önce kendi okulunuzdaki derslere gireceksiniz... lisede ise derse girmeyecek btr görevi yapacaksınız

Lisede FATİH varsa diğer okullara gitmezsiniz.
Galiba 3 okuldan bahsediyorsunuz.

FATİH okulu değil ise kadronuzun olduğu okuldaki derslere gidersiniz, ve diğer okuldaki derslere gitme durumunu idarecilerle görüşürünüz. Eğer o li,sede dersiniz var ise zaten girersiniz.

lise fatih projesi kapsamında zaten ücüncü bi okula gidemem degılmı sadece kadromun bulundgu okula ve liseye de btr olarak giderim heralde peki bide yiboda a6 saat dersim var o iptalmi olur

Hocam lisedeki göreviniz dersin başladığı saatten bittiği saate kadar.. 30 saat olayı yok yani, sonraki yazıda bu husus açıkça belirtildi. Bu durumda 13 saat kendi okulunuzda dersiniz olur.. Lisede (normal eğitimse eğer, ki çoğu öyle) eğitim öğretim olduğu saatlerde BTR görevinizi yaparsınız.

Hocam programınızda 17 saat BT Rehberliği gösterilir ve 17 saat gidersiniz.. 18 saat ekders alırsınız ve ekdersiniz ay bazında değil gün bazında hesaplanır..

Geri