arkadaşlar şimdi mesai saatlerimiz değişti yazıda ankara için okula geldi biz egzersiz açabilirmiyiz
ogretmen006' Alıntı:bencede açılır bt ile ilgili yok sanırım acilen satranc falan belgesi almak lazım
yok diye biliyorumprivateaday' Alıntı:bilgisayar dersi için açılabilirmi egzersiz ?
deneme238' Alıntı:Kesinlikle açamazsınız.
BT Rehber Öğretmenliği MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI YÖNETİCİ VE ÖĞRETMENLERİNİN DERS VE EK DERS SAATLERİNE İLİŞKİN KARAR'ın 16. maddesine dayanılarak görevlendirilecek. O madde de açıkca belirtildiği üzere 18 Saatin üzerine kesinlikle ödeme yapılmaz.
Not:Müdür yardımcısıyım.
hector1675' Alıntı:deneme238' Alıntı:Kesinlikle açamazsınız.
BT Rehber Öğretmenliği MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI YÖNETİCİ VE ÖĞRETMENLERİNİN DERS VE EK DERS SAATLERİNE İLİŞKİN KARAR'ın 16. maddesine dayanılarak görevlendirilecek. O madde de açıkca belirtildiği üzere 18 Saatin üzerine kesinlikle ödeme yapılmaz.
Öyle diyorsun hocam da örneğin bir türkçe öğretmeni haftada 30 saat derse giriyor, sınıf ve kulübü de var toplamda 33 edebiliyor yani 15+18 oluyor buda.. Egzersiz açamaz mı şimdi bu türkçe öğretmeni
hocam bu durumdaesariaslan' Alıntı:egzersiz acamasanız bile en yakın halkegitime gidip elinde ogrenci listenle ben okulda kurs acmak istiyorum katılımcıların listesi burda derseniz size kurs acarlar hocam ben bunu onceki okulumda yapmıştım
hector1675' Alıntı:deneme238' Alıntı:Kesinlikle açamazsınız.
Öyle diyorsun hocam da örneğin bir türkçe öğretmeni haftada 30 saat derse giriyor, sınıf ve kulübü de var toplamda 33 edebiliyor yani 15+18 oluyor buda.. Egzersiz açamaz mı şimdi bu türkçe öğretmeni
cyln' Alıntı:hocam bu durumdaesariaslan' Alıntı:egzersiz acamasanız bile en yakın halkegitime gidip elinde ogrenci listenle ben okulda kurs acmak istiyorum katılımcıların listesi burda derseniz size kurs acarlar hocam ben bunu onceki okulumda yapmıştım
1- öğretmen sadece haftalık 10 saat ekders mi alıyor yoksa farklı bi ücret mi alıyor?
2- Okula bi para kalıyor mu?
3- halk eğitime para kalıyor mu?
4- kurs sonunda MEB sertifikası verilebiliyor mu?
tesekkurler
MADDE 16- (1) Bir öğretim yılında 90 günü geçmemek üzere, bu Karar kapsamında bulunan personelden;deneme238' Alıntı:Kesinlikle açamazsınız.
deneme238' Alıntı:hector1675' Alıntı:deneme238' Alıntı:Kesinlikle açamazsınız.
Sayın hocam
ikisini birbirine karıştırmayın. Öğretmen olarak kalıp 33 saat derse girerseniz egzersiz açabilirsiniz. Ama BT Rehberliği bir görevlendirme. Ve görevlendirmelerde 18 saatin üstüne hiç bir şekilde ekders ödenmez. Egzersiz buna dahildir. Fakat halk eğitim kursları ayrı. Kurs açabilirsiniz.