BT Rehberliği 14 Hazirana kadar mı, 30 Hazirana kadar mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan BT44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
milli eğitimde uygulamada birlik hiçbir şeyde yok ki hocam bunda olsun :D

Bizim burada(Denizli) 14 Hazirana kadar. Bence de olması gereken bu.

Sonuçta kalan 2 hafta seminer dönemi ve diğer öğretmenler ne yapıyorsa biz de onu yaparız. Muhtemelen yine eba, uzaktan eğitim ya da yüz yüze eğitimlerle seminerler vs

tahtakama' Alıntı:
Bizim burada(Denizli) 14 Hazirana kadar. Bence de olması gereken bu.

Sonuçta kalan 2 hafta seminer dönemi ve diğer öğretmenler ne yapıyorsa biz de onu yaparız. Muhtemelen yine eba, uzaktan eğitim ya da yüz yüze eğitimlerle seminerler vs

kesinlikle haklısın hoca. 14 haziran en mantıklısı.

bence eğitim öğretim bittiği anda görevlendirmede bitmesi gerekir.her nekadar 28 haziran son densede.çünkü kime rehberlik yapacaksınız son 2 hafta.çalışma saatleriniz nasıl olacak mesela.eğitim öğretim saatlerinde deniyor.eğitim öğretim olmadığına göre gidilmemesi gerekir.ilköğretimler de zaten seminer var ama liselerde seminerde yok.

yine uygulamada birlik sağlanamadı. her il farklı tarihte sonlandırıyor.
lakin mevzuatta "eğitim öğretimin olduğu saatlerde" ifadesi geçtiğine göre eğitim öğretimin olmadığı 14 haziran sonrası neden BT Rehberliği devam edecek, hiç bir anlamı yok.

14 - 30 haziran arası akıllı tahtalara BTS bilgisayarlarına bekçilik mi yapacağız çalınmasın diye?
işin daha vahimi eğitim-öğretim olmadığı için "mesai saati" kavramı idarecinin insiyatifine mi bırakılacak?

11 Şubat-14 Haziran Kahramanmaraş. Zaten bakanlık genlgesinde belirtilmiş tarihler neden 28 Haziran olarak alıyorlarki ...

bence iller garanti olsun diye o tarihlerde yaptılar.mesela bizim görevlendirme 1 ocak 28 haziran arası oldu.ama 15 tatilde gitmedik.yani okul kapandığı eğitim öğretim bitiiği an görevlendirmede fiilen bitmiş oluyor her nekadar tarih olarak devam etse bile diye düşünüyorum.

Hayır hocam valilik onayındaki tarih esastır ayrıca seminer döneminde btr ile ilgili çalışma yapılabilir bt sınıfına yönelik ya da öğretmenlere bilişimle ilgili seminer vs..

Geri