BT Rehberliği Ek Ders Hangi tarihten itibaren

Kodla Büyü

mahmutemre2211

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Herkese merhabalar,

Arkadaşlar Elazığ BTR görevlendirmeleri 26 Eylül' de yaptı ( Valilik Onayı)

Yalnız benim okul maden ilçesinde, ayın 7 sinde bize yazı geldi diyerek ek dersi o tarihten itibaren başlatmışlar,

Durumu anlattım ama resmi olarak bir belge var mı? Valilik onayı geçerli olduğuna dair? Ki Eylül 1' den itibaren iyi niyet gösterip harıl harıl çalıştım labı düzenleyeceğim diye

ahmetarif21' Alıntı:
valilik olur tarihi baz alınır...

Hocam cevap için teşekkürler, sağolsun Elazığ' daki arkadaşlarda öyle dediler ama resmi olarak bir belge var mı acaba?

Bu ayki ek dersler hazırlandı, bari önümüzdekine alayım bunu.

Teşekkürler

bizimde başımıza geldi bizde ilçe memdeki atama bölümünden soralım dedik, valilik onayı geçerlidir denildi. Bazı müdr. yard. sanki kendisi ekdersi veriyormuş gibi çekemiyorlar malesef. :-1:

ben aldım hocam valılık oluru ayın 27 si itibari ile çıktı fakat valılık yazısında 2 eylül itibari ile görevlendirmeye yapılır metni açık ve net yazıyorlardı ılk basta vermıyolardı ama epey bi çıngar çıkarınca verdiler

ilden hemen görüş istettir muhasebeye bakan şube müdürünü bul hallettir

tcoalngsau' Alıntı:
bizimde başımıza geldi bizde ilçe memdeki atama bölümünden soralım dedik, valilik onayı geçerlidir denildi. Bazı müdr. yard. sanki kendisi ekdersi veriyormuş gibi çekemiyorlar malesef. :-1:

Maalesef hocam, bunun sıkıntısını yaşıyorum bende,

Cevap veren herkese teşekkürler...

Arkadaşar

Bugün Elazığ' da bu işle ilgilenen kişi ile görüştüm

İnternet sitelerine duyuru koymadıkları için ilçenin gönderdiği tarihi okul baz alır dediler

Hiç uğraşma dilekçe ile falan resmi olarak birşey alamazmışım

Zaten 16 eylül de olması gereken görevlendirme sayelerinde 26 eylülde yapıldı, bir de ilçede göreve 7 eylülde başlamış olacağız

Sizce ne yapmalıyım?

arkadaşlar banada ekim 7 sinden itibaren yatmıştı. daha sonra meb i aradık eğer yazı gönderdikten sonra BT rehber öğretmenliği yaptıysanız eylülden itibaren yapabilirsiniz dediler.

Hocam eğer siz görevlendirme olacak diye BTR gibi çalıştıysanız 7 sine kadar idare size valilik onayında 26 Eylül yazıyorsa 26 eylülden itibaren ek ders verebilir .Ha yok siz kesin yazı gelene kadar beklediyseniz sadece dersinize girip çıktıysanız ozaman idare 7 sinden itibaren ekders yazmaya başlar.Bence doğrusu budur.

bilisimci_009' Alıntı:
Hocam eğer siz görevlendirme olacak diye BTR gibi çalıştıysanız 7 sine kadar idare size valilik onayında 26 Eylül yazıyorsa 26 eylülden itibaren ek ders verebilir .Ha yok siz kesin yazı gelene kadar beklediyseniz sadece dersinize girip çıktıysanız ozaman idare 7 sinden itibaren ekders yazmaya başlar.Bence doğrusu budur.

Hocam değil 26 Eylül, seminer döneminde dahil çalıştım. Ben hiçbir zaman ek dersini almadığım işi yapmam demem, bu devlet bana para veriyor çok şükür, ( hatta okulum eve çok yakın haftasonu bile gidip çalışırım bazen, seviyorum çünkü)

Mesele burda para değil, yapılan yanlış uygulamalardan ben neden hakettiğim parayı almayayım, yoksa iş hakka gelirse hepimiz cebimizden öğrencilerimize ne paralar harcıyoruz, helal de olsun nolacak sanki

Bu arada dilekçe verdim okula, onlarda ilçeye onlarda ile gönderecekler, eğer cevap gelmezse ki gelmeyecektir 1 ay sonra cevap alamadım dilekçeme diye cevap yazacağım

Elazığ ili bunu geçen sene yapıp 2 hafta yemişti ek dersimizi, milli eğitimi bu açıdan çok sorunlu, o kadar ilgisizler ki hakkını aramaya kalkınca vatan haini muammelesi, paracı, oyunbozan, mızıkçı:) gibi oluyorsun

Böyle bir sıkıntıyı istanbul-avcılarda bir arkadaş yaşamıştı. Mahkeme yoluyla ücretini aldı.

hakoteknik' Alıntı:
Böyle bir sıkıntıyı istanbul-avcılarda bir arkadaş yaşamıştı. Mahkeme yoluyla ücretini aldı.

Hocam eğer dilekçeme cevap gelmez ise, sendika avukatı ile gidip yüz yüze görüşeceğim, duruma göre o ne derse artık onu yapacağım. Umarım bu şekilde durumlar olmaz.

Geri