BT Rehberliği Görevlendirmesi ile İlgili Açıklama@istbilfor

Kodla Büyü

backir

Aktif Üye
Doküman Yönetim Sistemindeki teknik sorun sebebiyle sitemizde duyurulan BT Rehberliği onayı halen Valilik Makamında beklemektedir. Milli Eğitim Müdürlüğüne ulaştığında görev başlama tarihi 23 Eylül olacak şekilde İlçelere gönderilecektir.

http://istbilfor.org/HaberlerDetay.aspx?id=66
Ben Anadolu lisesinde çalışıyorum 2 eylülden beride Nasıl olsa yıllardır görevlendirme eylül başından beri yapılıyor diye okula gidip geliyorum
Çünkü Fatih projesinin bütün angarya işleriyle sınıfları eğitim öğretime hazır hale getirmek için görevlendirme olur diye uğraştık.
Haa birde yok seminer var uzaktan eğitim için ortamı hazır hale getirelim ortamı vs.. için uğraştık, Yok alt yapıdan gelecek ekip var uğraştık. Ders öğretmenleri tahtalara yeni yazılımlar yüklemek için sürekli peşimizde uğraştık. Kendi BT lab için uğraştık.. Uğraştıkta uğraştık....

Arkadaş yazıda okul müdürüne göreve ne zaman başladığınızı sorunda hakkımızı yemeyin...

:)) Arkadaşlar az önce müdürüm çağırdı yarından itibaren full ekders yazacakmış. İlk hafta dersim olmadığı günler gelmeyim hocam dedim kabul etmedi gel dedi. Şimdi de anlaşılan geçen hafta ve bu hafta hayrına geldim gittim...Ne diyim ya.

Hayrına gidiyor işte o zaman hocam. 2 haftalık kayıp 36 saat ekders demektir. Çarpınca bir memur için hatırı sayılır bir rakam çıkıyor...

Geçen hafta full geldim hocam dedim ama.. Gerisi onun vicdanına kaldı artık..

Telefonla ildeki görevlendirme yapan kişilerle konuştum. Görevlendirme yazısı gelmeden çalışmayın diyor.

Ben'de 3 haftalık maddi ve manevi emeğimi bu işi beceremeyenlere helal etmiyorum.

Şimdiye kadar devlet memuru gibi çalışmamıştım demekki DEVLET MEMURU böyle olunuyor. Çalışanla çalışmayan aynı.....

Bizimkiler de tam tersi. Eylülün başından itibaren full ek ders yazdılar. Ben de görevlendirmeler genelde ders başladığı tarihten itibaren oluyo dedim. İdarecilerim de bu konudan emin olamadılar ve 16 Eylül'den itibaren BTR ek dersi, seminer dönemi için de diğer öğretmenlerinki gibi günde 3 saat yazdılar. Kendi kendime 6 saatimi yedim. :lol:

İstanbul'daki arkadaşlar için haksız bi durum olmuş. Teknik sorundan dolayı görevlendirmelerin yapılamaması ilginç. Arkadaşlar görevlendirmenin 23 Eylül'den itibaren olduğunu bilseydiler ona göre davranırdılar. Madem böyle bi sorundan dolayı ek dersi veremediler, sonraki ay aradaki farkı da vermeliler.

Geri