bt rehberliği uyarı....

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan glimmer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

glimmer

Süper Üye
Süper Üye
arkadaslar bi sürü başlık açıldı farkındayım ve hemen hemen hepimiz de sıkılıoruz başlık sayısı arttıkca. peki sen neden açtın hocam diceksin hemen cevapliim.
sesimi size daha net duyurmak için.
acık ve nt olan su yazıyı bile nerelere cektiğimiz manidar. benim sizden mağdur olmamanız namına istediğim tek şey heyecean yapmayın sakin olun ve yazının idareye ulaşmasını bekleyin.
henüz resmi biyazı uok idarelee ulaşan yazılar ulaşacaktır. bizler formları dolduracağız ve onay alındıktan sonra yeni düzen uygulanacaktır. şimdiboş yere idareyle aranızı bozmayın cunku bunu göstereceğimiz resmi bi dayanak yok. görevlendirmelerimmiz bi olsun ondan sonra adımımızı gerektiği gibi atarız. 12,30 dan sonra gideriz...
hepimiz merakla beklioruz gelişmeleriii

bu gerçek olabilir mi? :) :? ben de diğerleri gibi 12:30 dan sonra evme gidebilecek miyim?

peki yarım gün formatörlük yapan arkadaş yine 18 saat ek ders mi alacak?

tabiki sonucta full girmiş oluyorsun yalnız tek öğretmen ikili eğitimde nasıl olcak onu anlamadım bide bizim formatörlük görevi başladı bizim içinde geçerli olur bu sanırım

yaw daha ne olacak bakanlıktan yazı çıkmış beklenen tek şey valiliklerin bu yazıyı almaları belirsiz olan bi durum yok ki bunda kılavuzda yazıyor ikili öğretim yapan okullarda 2 öğretmen görev yapacak fatih projesi olan okullar ve bilişim teknolojileri sınıfı(bilgisayar laboratuarı) olan okullarda görevlendirilmeler yapılacaktır diyo zaten. Ne sadece fatihe bağlı nede labaratuara bütün öğretmenler görevlendirilecek bir şekilde. Sıkıntı yok içinizi rahatlatın artık olacaktı OLDU... Hepimize hayırlı uğurlu olsun siz il mebin sayfalarını takip etmeye devam edin...

gezegen10' Alıntı:
yaw daha ne olacak bakanlıktan yazı çıkmış beklenen tek şey valiliklerin bu yazıyı almaları belirsiz olan bi durum yok ki bunda kılavuzda yazıyor ikili öğretim yapan okullarda 2 öğretmen görev yapacak fatih projesi olan okullar ve bilişim teknolojileri sınıfı(bilgisayar laboratuarı) olan okullarda görevlendirilmeler yapılacaktır diyo zaten. Ne sadece fatihe bağlı nede labaratuara bütün öğretmenler görevlendirilecek bir şekilde. Sıkıntı yok içinizi rahatlatın artık olacaktı OLDU... Hepimize hayırlı uğurlu olsun siz il mebin sayfalarını takip etmeye devam edin...

tamam ok doğru söylüosun ama senin valilik onayının gelmesi bakalım kaç günü alacaak?
bu ülkede işler cok yavaş maalesef. bakın istdayım formatörlükler onaylandı. ama yazı kuruma gelmedi die bugün boş günüm olmasına ragmen nöbet tutuorum. haklı olduğun müssetce dili çıkıo insanın maalesef. ben de diorum ki emin adımlar atın da sonra üç beş kuruşluk insanların yanında ezilmeyin...

Doğru o konuda bende sana katılıyorum bende müdürle papazım şu an o bana atar yapıyo bende ona gider elinden bişey gelmez muhtaçlar bize hiç umrumda değil inan ben işimi hakkıyla yapıyorum. O yeter bana.

arkadaşlar yegitekten Oğuz Temizhandan e-posta tüm il ve ilçe memlerin mail kutusuna düştü.
Bt rehber öğretmenliği ile ilgili genelgenin bir an önce uygulanması isteniyor yazıda.Gelen yazının epostadaki orjinal hali şu şekilde;

----- Original Message -----
From: fatih_egitim@meb.gov.tr
To: ilsis_yonetici_mem%MEB@meb.gov.tr
Cc: gm_fatih_egitim@meb.gov.tr
Sent: Tuesday, October 02, 2012 12:16 PM
Subject: BT Rehberliği Görevi

Sayın Yetkili;

Bilişim Teknolojileri Rehberliği görevi ile ilgili e-posta ekindeki yazının gereğinin rica ederim.

Oğuz TEMİZHAN
M.E.B.
Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü
Eğitim Bilişim Sistemleri Grup Başkanı
=

fantasio' Alıntı:
arkadaşlar yegitekten Oğuz Temizhandan e-posta tüm il ve ilçe memlerin mail kutusuna düştü.
Bt rehber öğretmenliği ile ilgili genelgenin bir an önce uygulanması isteniyor yazıda.Gelen yazının epostadaki orjinal hali şu şekilde;

----- Original Message -----
From: fatih_egitim@meb.gov.tr
To: ilsis_yonetici_mem%MEB@meb.gov.tr
Cc: gm_fatih_egitim@meb.gov.tr
Sent: Tuesday, October 02, 2012 12:16 PM
Subject: BT Rehberliği Görevi

Sayın Yetkili;

Bilişim Teknolojileri Rehberliği görevi ile ilgili e-posta ekindeki yazının gereğinin rica ederim.

Oğuz TEMİZHAN
M.E.B.
Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü
Eğitim Bilişim Sistemleri Grup Başkanı
=
Oğuz TEMİZHAN bey stajer öğretmenlere yapılan uyum seminerinde bt öğretmenlerinin sorunlarının tamamen çözüleceğinden bahsetmiş ve kadro verilecek denmişti. Umarım bahsettiği kadro bununla sınırlı değildir.

Ben FATİH projesi tüm okullarda donanım kurulumu yapılıp bittiği zaman tüm tabletler dağıtıldığı zaman bize kadro vereceklerini düşünüyorum.Yani nerden baksanız 4-5 seneyi bulur gibi.Bu sadece benim öngörüm...

Ben o konudan pek umutlu değilim hocam. BT sınıfları kurulduğunda da böyle bir düşünce vardı ama şimdi btler rafa kalktı. Kaldı ki 5 seneden bahsediyor, sizce 5 sene sonra son kalan okullara da fatih projesi hayata geçince şu anda ilk gurupta kurulan okullar hala ayakta olacak mı?

O teknolojinin başında ayakta tutacak birini ya da birilerini tutmadığın müddetçe kurulumlar bitmeden eskiler atıl duruma düşecek ve kısır döngü sürekli dönecek, bu kurulumlarda hiç bitmeyecek. Tıpkı şu anda bazı okullara daha bt sınıfı kurulmadan kurulanların yarısının atıl duruma düştüğü gibi.

KöfteHoRr' Alıntı:
Ben o konudan pek umutlu değilim hocam. BT sınıfları kurulduğunda da böyle bir düşünce vardı ama şimdi btler rafa kalktı. Kaldı ki 5 seneden bahsediyor, sizce 5 sene sonra son kalan okullara da fatih projesi hayata geçince şu anda ilk gurupta kurulan okullar hala ayakta olacak mı?

O teknolojinin başında ayakta tutacak birini ya da birilerini tutmadığın müddetçe kurulumlar bitmeden eskiler atıl duruma düşecek ve kısır döngü sürekli dönecek, bu kurulumlarda hiç bitmeyecek. Tıpkı şu anda bazı okullara daha bt sınıfı kurulmadan kurulanların yarısının atıl duruma düştüğü gibi.
hocam ben de ençok bunun olmasından korkuyorum

Aklıma bir soru geldi. Okul ikili eğitim yapıyorsa tek öğretmen varsa sizce idare formatorlugu yarım gün yapmaya müsaade eder mi?

yesimk06' Alıntı:
Aklıma bir soru geldi. Okul ikili eğitim yapıyorsa tek öğretmen varsa sizce idare formatorlugu yarım gün yapmaya müsaade eder mi?
Yarım gün şöyle olabilir. Tabiki bu benim tahminim sabahçıların son 3 saati ve öğlencilerin ilk 3 saati olabilir.

Gerçekten çok farklı bir konu başlığı açmışsınız. İyi açmışsınız hocam herkes gördü. (!)

Geri