BT Rehberliği ve Egzersiz?

Kodla Büyü

menala

Aktif Üye
Kendi okulumda 9 saat (2 gün) dersim var. Diğer bir okulda BT Rehberi (3 gün) olarak görevlendirildim. Aynı zamanda hafta içi satranç egzersizim var.
Bizim idare ek dersleri yaparken kararsız kalmış ve şube müdürünü arayıp sormuş. O da "hafta içi 17'ye kadar kadar görevli olduğu için hafta sonu egzersiz yapmalı" demiş. İdare de bana "hafta sonu yapacaksın" diyor.
8-17 çalışmadığımızı anlatamadın.
Ben bu durumu okul idareme nasıl anlatırım. ya da başka fikri olan var mı? aynı durumda olan var mı?

ben yapıyorum hocam. 2.50de dersim bitiyor 3de baslıyorum ders dısı egz. olayına

arkadaşlar ben de bt rehber öğretmenliği yapıyorum 07.30 - 12.30 tiyatro egzersizi yapıyorum.ili aradık mesai dışında olduğu için yapar dediler.

egzersiz yapamazsınız hocam haberiniz olsun.forumda bi müdür yardımcısı arkadaşta yönetmeliği göstererek yapamazsın demişti zaten. ben sene başında başvurdum benim başvurumda geri çevrildi.ki o zaman btr değildim sadece başvurmuştum ama btr olacan diye kabul edilmedi...
çevrilme nedeni: 07/10/2009 tarih ve 81537 sayılı p.g.m.'nin yazısı gereği...
ben bu yazıyı netten araştırdım yazıda formatör armatör demiyor. bizim ek ders aldığımız maddeyi göstererek o maddeden ek ders alan kimse egzersiz açamaz diyor. ben bilgi edinmeye 1 ay önce mesaj attım halen cevap yok. rehber olduk bi değişiklik yok mu diye bakalım ne cevap verecekler...

isteyemez hocam mesaimiz belli. hergün 6 ders saati görev basındayım, eee kalan zamanda kim neden olamaz der?

eyolcu' Alıntı:
isteyemez hocam mesaimiz belli. hergün 6 ders saati görev basındayım, eee kalan zamanda kim neden olamaz der?

günlük 6 saat ya da haftada 30 saat demiyorlar. Bugün ilçe ebitefo ile görüştüm; "görevlendirildiğin okulda ders olduğu sürece orda olacaksın" dedi.

geçen seneki sisteme göre olsaydı yapamazdık. Okulumuz ikili okul.Ben de ortaokulda görevliyim yani 12.30 işim bitiyor.Ama devletin ne yapacağı belli olmaz.Kendileri götürür biz üç kuruş fazla aldık diye göze batar.

Anlamsiz ve haksizlik olsa da
Her il kafasina gore hareket etse de
Olmaz diyen okullar
Gorevlendirme karsiligi aldigimiz ekdersin kaynagi olan maddeyi gosteriyorlar

HOCAM AYNI SIKINTIYI BENDE AYAŞADIM FORMAÖTRLÜK YAZISININ ALTINDA BİR NUMARA VAR ONU ARADIK EN SON MESAİ SAATLERİ DIŞINDA YAPILABİLİR DEDİ...

menala' Alıntı:
eyolcu' Alıntı:

günlük 6 saat ya da haftada 30 saat demiyorlar. Bugün ilçe ebitefo ile görüştüm; "görevlendirildiğin okulda ders olduğu sürece orda olacaksın" dedi.

bana resmi yazı göster demedinmi hocam..biraz çabalayın kusura bakmayında öğretmen milleti malesef sözle ne derlerse tmm diyoruz..

Nasıl yapamıyoruz orasını anlamış değilim. Elimde ders programım var kapı gibi okulun bana verdiği. Kendi okulumda hiç dersim yok. Haftanın 5 günü görevlendirildiğim okuldayım. Elimdeki programa göre 3te dersim bitiyor. O saatten sonra hangi mantıkla bana egzersiz yapamazsın diyebilirlerki? Puantajı hazırlayıp ilçeye gönderdik bakalım geri dönme gibi bir durum olursa direk sendikayla irtibata geçicem. Mahkemeye kadar yolu var. Saçma sapan yorumlar yaparlarsa uğraşırım ki yapmadığım şey değil. Daha öncede ekdersle ilgili sorun yaşadım ama hakkımı arayınca kuzu kuzu vermek zorunda kaldılar. Bu da öyle olur diye tahmin ediyorum bakalım bekleyip görücez bugün yarın geri döner zaten kabul etmezlerse :)

Dün müfettiş okulumuzdaydı ve ben daha bizim çalışma saatimiz hakkında bilgi soracaktım ki müfettiş müdüre hocamızın çalışma saatini yeni yazıya göre 30 saat okulda kalacak şekilde ayarlayın dedi :D yani sabah 3 saat öğleden sonra 3 saat kalıyorum 9:00-14:00 bazı arkadaşlar hala 8-5 diyor. Çalışma saatleri dışında egzersiz yapamasınız demeleri saçmalık bence...

Geri