BT rehberliğinden istifa etmek istiyorum.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ümit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ümit

Aktif Üye
Okulumda 29 saat dersim var üstüne de rehberlik var, İstifa etmek istiyorum, sorun olur mu acaba?
Nasıl bi dilekçe yazmalıyım? benim durumumda olan var mı?

29 saatin varsa niye istedin bir iki 2.dönem yapmayabilirsin dönemlik oluyor.İlçe formatörüne söylersin 2.dönem yapmak istemiyorum şöyle bir durumum var dersin 2.dönem dilekçeni yollamaz.

ders saatini öğrenmeden önce mi bt rehber görevlendirmen geldi !!!! biz hala cevap bekliyoruz :!: :!: :!:

ders saati belliydi ama net değildi ben istemedim zaten zorladılar dilekçeyi gönderdik onay gelmeden de ders saati sayısı arttı ama dilekçe gitmişti.

istifa etmene gerek yok hocam. 29 saat dersin varsa bt rehberliği için geriye 1 saatin kalıyor. o 1 saatte yapabildiğini yaparsın yapamadıklarına da vaktim yok deyip çekip gidersin.

hocam neden ediyosun ki zaten 1 saat çalışma süren var ayrıca nöbet kulüp vs. gibi işlemlerle uğraşmazsın

Şöyleki derslerimi ders programında toplamışlar bir günüm boş ama rehberlikten dolayı gelmek zorundayım yani o dediğiniz 1 saat değil 1 gün

Yaniliyosunuz. Kac saat varsa girer. Ayrica 4 gun 29 dersin varsa 1 gun de geli 1 saat rehberlik edersin --nasi biseyse o rehberlik. Rehberlik dediin yol gistermekdir. Biz projeksion takil sokuyoruz. Sinufina pc kurulmus her sey takili. Prize takip dugmeye basacak seni caario :lol: -- neyse o bir saatle 30 saatin doluyo. Sonra eve :?:

çalışma süremiz 30 saat ister dersle doldur ister btr ile bunu kabul ettirmeniz lazım anlasınlar artık 30 saat !!!

Çalışma saatlerimiz

İlk okullarda 30
Orta okullarda 35
Liselerde 40 saattir.

Btr gorevi eğitim kurumundaki ders saatine bağlıdır.

Geri