gokhanlafci' Alıntı:hocam ders programında bt rehberliği olarak yazılacak diyor. yani kendi okulunda kaç saat ders varsa gireceksin artı görevlendirildiğin yerde de 30 a tamamlayacaksın. fazla çalışırsan parasını alamazsın. Branş öğretmenleri max 30 saat derse girebilirler.
okanbaris' Alıntı:hocam aslında hiç bir yerde yazmıyor bu ifade bazı il mem lerin bu konuda yazısı var ama onuda pek umursamıyorlar ben kendi okulumda 8-3 duruyorum işlerimi yaptıktan sonra çıkıyorum pek bir problem yaşamadım bakalım
Zizu_' Alıntı:okanbaris' Alıntı:hocam aslında hiç bir yerde yazmıyor bu ifade bazı il mem lerin bu konuda yazısı var ama onuda pek umursamıyorlar ben kendi okulumda 8-3 duruyorum işlerimi yaptıktan sonra çıkıyorum pek bir problem yaşamadım bakalım
nasıl hiçbiryerde yazmıyor hocam
Bakanlığın gönderdiği asıl yazı 30 saat ibaresi mevcut
neliş' Alıntı:Ya şu 30 saatlik olaya net bir açıklama yapıldımı , ben 2. dönem btr olarak görevlendirildim o nedenle konunun dışında kalmışım biraz 30 saat mantığını kullananlar hangi belge ve dayanağa istinaden yaptı merak ediyorum özellikle bursalı arkdaşlara soruyorum