BT Rehberlik hangi durumda düşer

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan masci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

masci

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Bt rehber olduğum liseden norm fazlası olup ilçe içinde başka bir ortaokula tayinim çıktı. gittiğim okulda 18 saat ders var diyelim bt rehberliğe 2 gün olarak devam eder miyim? yoksa liseyle işim biter mi? bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.

Aynı durum olmasa bile, görev yerim lise iken kadromun bulunduğu ortaokuldan başka bir ortaokula tayin oldum görevim devam etti. Çalışma saatlerimi yeni okulumdaki saatlere göre tekrar ayarladım. Bence senin durumunda birşey değişmez dönem sonuna kadar görevlendirmen devam eder.

masci' Alıntı:
Bt rehber olduğum liseden norm fazlası olup ilçe içinde başka bir ortaokula tayinim çıktı. gittiğim okulda 18 saat ders var diyelim bt rehberliğe 2 gün olarak devam eder miyim? yoksa liseyle işim biter mi? bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.
Görevlendirmeniz Valilik Oluru ile olduğu için devam eder.. Bırakmak isterseniz dilekçeyle oluru iptal etmeniz gerekmektedir..

Kadron ile görevlendirmen aynı okulda olacak diye bişey yok.Nereye görevlendirmen yapıldı ise kadron değişse bile görevlendirmen devam eder.

yorumlar için teşkkürler, ama içimden bir ses görevlendirme düşer diyor, neyse ilçede bu işten anlayan birini buluruz inş.

masci' Alıntı:
yorumlar için teşkkürler, ama içimden bir ses görevlendirme düşer diyor, neyse ilçede bu işten anlayan birini buluruz inş.

Hocam içinden gelen sesi dinleme. 8)

Görevlendirmenin düşmesi diye bir şey söz konusu değil. Sen BTR görevlendirilme yazısını okumadın mı hiç, orada diyor ki "Kadrosunun bulunduğu okulunda derslere girdikten sonra kalan zamanda ya kendi okulunda ya da görevlendirildiği diğer okulda BTR görevini yapar." (Yani birebir aynısını yazamadım ama anlam olarak böyle)

Bu durumda senin görev yaptığım okuldan arta kalan zamanlarda diğer okulda BTR görevini yapacaksın. Bunda karışık bir durum yok. :wink:

masci' Alıntı:
Valilik onayıyla yapılan işlerde değil içinizdeki dışınızdaki sesler bile havagazı.. :D

sayın hocam lisede fatih projesi var ise görevlendirmen devam eder. eğer fatih projesi yok ise gittiğin okul için ilden tekrar görevlendirme talep edersin ortaokula da görevlendirilirsin. bir çok kişi görev yaptığı okulda BTR değil zaten.

btr görevi yaptığım okulda fatih projesi var atandığım okulda yok, ayrıca atandığım okulda lab. olduğundan burada kadrolu olan diğer bilişimci arkadaş btr görevi yapıyor.
ilçedeki şube müdürleri anlaşamadı biri görevin devam ediyor git diyor iki gün sonra diğeri arayıp neden gittin görevlendirmen bitti diyor.

ASİY2' Alıntı:
btr görevi yaptığım okulda fatih projesi var atandığım okulda yok, ayrıca atandığım okulda lab. olduğundan burada kadrolu olan diğer bilişimci arkadaş btr görevi yapıyor.
ilçedeki şube müdürleri anlaşamadı biri görevin devam ediyor git diyor iki gün sonra diğeri arayıp neden gittin görevlendirmen bitti diyor.
görevlendirmen bitti diyene "Resmi yazı ile tebliğ etmesini" söyle hocam.

Görevlendirmen iptal edildikten sonra ataman diğer okula yapılır sonra yeni okulunda başlarsın şayet görevlendirme istersen yeni dilekçe ile başvurman gerekiyor. Normali böyledir sizinkiler iş bilmezlikten devam ettirirlerse bilemem. :)

Benim de benzer bir durum olmuştu ve müdürle zıtlaşmıştık. Bana dediki o zaman senin görevlendirmeni sonlandırırım. Ben de dedim elinden geliyorsa hodri meydan. İlçeye yazı yazmış bir an önce sonlandırılması vs. diye. Beni ilde atamadan çağırdılar ve bunu isteyip istemediğimi sordular. Dedimki hayır. Hiç bir şey yapamadı. Tükürdüğünü yaladı aynen.

hocam içinden gelen sesi dinleme.sen zaten şimdi okulda kime sorsan görevlendirmenin devam edeceğini söyler çünki valilik görevlendirmesi.2013 de benmim de başıma aynısı geldi. norm fazlası oldum başka okula atandım ama formatördüm. içimden bir ses görevlendirmemin biteceğini söylüyordu.yani ben buna inanıyordum aslında ama kimse görevlendirmen bitti demedi ben gittim geldim ve ücretimi de aldım.en kötü ihtimalle aldığın ücreti isterler ki zannetmem.2 yıl geçti bişey isteyen olmadı.sonuçta görevimi de yaptım

hocam biri bitti diyor biri bitmedi diyor. bugün yeniden dilekçe yazacakmışım bakalım ne olacak.

Arkadaşlar benimde benzer bir durumum var. Kadrom merkez orta okulundayken, norm fazlası atamayla merkeze 20 km uzakta bir liseye geçti. Aynı zamanda merkezde bir lisede bt rehberdim. şimdi kadron değişti bt rehberliğinde düştü dediler. bt rehberliğini yenilenmeli dediler, bt başvuru dilekçesi yazdım. 1 haftadır valiliğe yazıyı gönderemediler. Şimdi burda düşmez diyonuz. acaba 147 yi mi arasam görüş almak için?

deltoro' Alıntı:
Arkadaşlar benimde benzer bir durumum var. Kadrom merkez orta okulundayken, norm fazlası atamayla merkeze 20 km uzakta bir liseye geçti. Aynı zamanda merkezde bir lisede bt rehberdim. şimdi kadron değişti bt rehberliğinde düştü dediler. bt rehberliğini yenilenmeli dediler, bt başvuru dilekçesi yazdım. 1 haftadır valiliğe yazıyı gönderemediler. Şimdi burda düşmez diyonuz. acaba 147 yi mi arasam görüş almak için?
Doğru demişler düşer dilekçe vermişsin cevaplanma süresi 15 gündür imzalanmazsa ilçeye sorarsın. Genelde vali imzalamada gecikiyor.

Bende norm fazlası olup okulum değişmişti. İldeki eğitici formatör aradı. Atamadan dolayı görevlendirmeniz iptal oldu , yeni dilekçe yazın yeni okulunuza tekrar onay alacağız dedi. Yeniden görevlendirme formu doldurup gönderdim. 10 gün içinde yeniden valilik oluruyla kadromun olduğu okula görevlendirmem geldi.

Yeni görevlendirme yazınız geriye dönük ise alırsın ama bunun mümkün olduğunu sanmıyorum çünkü vali imzalamaz imzalarsa sehven imzalar bunun dışında normalde alınmaz.

deltoro' Alıntı:
10 gün lük bt rehberlik ücretinizi (ekdersinizi) aldınız mı?
Hayır. Yeni okulum onayın gelmesini bekledi. Valilik oluru tarihinden itibaren yazdılar. Doğrusu da öyle zaten.

Bu süre sizin görevlendirme yazınızı üstlere ileten kişiye, il ilçe arasındaki yazışmaların okula ulaşma süresine göre değişebilir. Hatta bununla uğraşmak istemeyip bir sonraki dönemi beklemen gerektiğini söyleyebilecek insanlar bile olabilir.

Geri