Merhaba arkadaşlar BT sınıfımda bulunan bilgisayarlardaki antivirüs programı çok eski. hangi antivirüs programını BTsınıfları için önerirsiniz(zırt pırt güncelleme problemi vermeyecek). Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
eya' Alıntı:Avira antivir. Ücretsiz. Güncelleme uyarılarını kapatabiliyorsunuz.
elrond' Alıntı:drive vaccine veya deepfreeze varken antivirüs kullanmak pc yi yavaslatmaktan başka bir işe yaramaz bence...şahsen 6 yıldır kullanmıyorum.
bende kurmuyorum antivirüsdrive vaccine veya deepfreeze varken antivirüs kullanmak pc yi yavaslatmaktan başka bir işe yaramaz bence...
sayın hocam labdaki bilgisayarlar 7/24 çalışıyor mu ki? pc ler kapanınca virüs namına birsey kalmıyor...eğer ağdaki diğer bilgisayarlar yani idareci bilgisayarları icin ise yapacağınız usb disk security bir de bedava ve etkili olduğu için avira.hatırlatmakta fayda var; öğretmenlere usb disk security ile ilgili kücük bir seminer verdikten sonra başınızıın ağrıyacağını sanmıyorum..çünkü bazı meslektaşlarımız usb disk security nin uyarısını görmesine rağmen delete basmaya üşendiği için virüs yine bulaşabiliyor.saygılar...muallimim' Alıntı:elrond' Alıntı:drive vaccine veya deepfreeze varken antivirüs kullanmak pc yi yavaslatmaktan başka bir işe yaramaz bence...şahsen 6 yıldır kullanmıyorum.
Hocam önemli olan pc nin hızı değil. Eğer antivirüs kurmaz isen laboratuarlar okulun virüs üretim üssü olarak çalışıyor. Oradan her tarafa yayılıyor virüsler. Müdür yardımcıları falan da bilgisayarına deep freeze kurdurmayacağına göre.
elrond' Alıntı:sayın hocam labdaki bilgisayarlar 7/24 çalışıyor mu ki? pc ler kapanınca virüs namına birsey kalmıyor...eğer ağdaki diğer bilgisayarlar yani idareci bilgisayarları icin ise yapacağınız usb disk security bir de bedava ve etkili olduğu için avira.hatırlatmakta fayda var; öğretmenlere usb disk security ile ilgili kücük bir seminer verdikten sonra başınızıın ağrıyacağını sanmıyorum..çünkü bazı meslektaşlarımız usb disk security nin uyarısını görmesine rağmen delete basmaya üşendiği için virüs yine bulaşabiliyor.saygılar...muallimim' Alıntı:elrond' Alıntı:drive vaccine veya deepfreeze varken antivirüs kullanmak pc yi yavaslatmaktan başka bir işe yaramaz bence...şahsen 6 yıldır kullanmıyorum.
Hocam önemli olan pc nin hızı değil. Eğer antivirüs kurmaz isen laboratuarlar okulun virüs üretim üssü olarak çalışıyor. Oradan her tarafa yayılıyor virüsler. Müdür yardımcıları falan da bilgisayarına deep freeze kurdurmayacağına göre.