Arkadaşlar yeni atandığım okuldaki bt sınıfını bir binadan başka bir binaya taşıdık. Bir haftadır tozun toprağın içinde sınıfı oluşturmak için çalışıyorum.. sınıfta 21+1 pc var. genelde hepsinin kasası aynı (sistem özellikleri olarak) ; 2 GB Ram , İntel core 2 duo işlemci , 250 gb hdd ... Bu pc ler şu an işletim sistemi olarak kullanılamayak durumda. Çünkü her önüne gelen bir program yüklemiş , öğrenciler kendilerine ait oturumlar oluşturmuş virüs programları vs vs.. Bu pclerde Vista kurulu.
Şimdi ben bunların hepsine format atıp gerekli programları kuracağım (office, deep freeze, dynet vs vs..) yalnız 21 tane pc çok zaman alacak sizin bana kolay bir öneriniz var mı acaba?
1- mesela ağdan format atmak , harddiskleri kopyalamak gibi. bunlardan hangilerii daha sağlıklı olur..
2- Xp veya Vista bunlardan hangi işletim sistemini kullaıyorsunuz ben daha önceki sınıfta xp kullanıyordum çok rahattı. vista kurma taraftarı değilm pek ama birde sizlere sormak istiyorum..
3-birde netsupport school dan önerdiğiniz bir sürüm varmı?
Şimdiden teşekkürler...
Şimdi ben bunların hepsine format atıp gerekli programları kuracağım (office, deep freeze, dynet vs vs..) yalnız 21 tane pc çok zaman alacak sizin bana kolay bir öneriniz var mı acaba?
1- mesela ağdan format atmak , harddiskleri kopyalamak gibi. bunlardan hangilerii daha sağlıklı olur..
2- Xp veya Vista bunlardan hangi işletim sistemini kullaıyorsunuz ben daha önceki sınıfta xp kullanıyordum çok rahattı. vista kurma taraftarı değilm pek ama birde sizlere sormak istiyorum..
3-birde netsupport school dan önerdiğiniz bir sürüm varmı?
Şimdiden teşekkürler...