bt sınıfı aidata öğrenci pc sistem geri yükleme sorunu!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mabel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

mabel

Aktif Üye
arkadaşlar benim labımda aidata bilgisayarlar var.işletim sistemi de vista. öğrenci bilgisayarlarında sisteme geri yükleme yapamıyorum.cd yi
takıp yeniden başlatıyorum ama dos ekranı gibi bir şey geliyo ekrana.windows sistem yükleme ekranı gelmiyo. aidata vista kullanan varsa lütfen yardımcı olabilir mi??

hocam ben 2 sene vista kullandım ama memnun kalmadım sınav yaparken güncellemeye geçiyodu birden sorunları çoktu ama inat ettim kullandım bakım işinide 2 dvd yaptım kendime bunu acronis yada active image programlarıyla yapabilirsin ben bu şekilde hallettim şimdi ise bi pc ye XP kurdum gerekli programlar sonrada image aldım aynı dvd ile tekrar tekrar gerek yok çünkü onuda hdd ye kaydettim şimdi her bilgisayarın d sinde bir image var ne zaman bozulsa atıyorum dvd yi yüklüyorum 10 dk sürüyor dene bence Aidata lablarda geri yükleme dvd si yok

ama benim elimde öğrenci ve öğretmen bilgisayarları için geri yükleme dvd leri var.nasıl iş bu anlamadım ya.teknik servis çağırsam hallederler mi sizce?bilgisayarlar hala garanti kapsmaında.

hocam benimde bilgisayar labdakı iki bilgisayarın ve öğretmen bigisayarım açılmıyor
bize verilen cdler yardımıyla da hi bi sey yapaamadım
bana yardımcı olumusunuz
bu arada matematik öğretmeniyim ama bilişim ve tekn oğretmenimiz olmadığı için derslere giriyorum
yardımlarınızı bekliyorum şidmdiden teşekkürler

öncelikle güvenlik kartınızı çıkarmanızı tavsiye ederim.
sonrada cdden okuma yapıyor ise ilk olarak geri yükleme seçeneğini değilde c sürücüsünü silme seçeneğini seçip sonrasında geri yüklemeyi deneyin.

benimde labım aidata ve vista yüklü. başta cdler bozuk zannettim ama bu yolla sorunum çözüldü. ayrıca güvenlik kartlarıda tam bi baş belasıydı. çıkarttım çoğunu.

umarım çözersiniz sorunu.

güvenlik kartı mı sorun yaratıyo yani.aktif de değil halbuki.bide kasayı açarsam garantisi gidiyo.ne yapmalıyım bilemiyorum yaa :(

Geri