Bt sınıfı arıca acil yardım!!!

Kodla Büyü

emoral023

Aktif Üye
Bt sınıfındaki 2 bilgisayar kendini yeniden başlatıyor. Virüslerdendir bunlara format atayım dedim ancak format atarken belli bi süre geçtikten sonra yeniden başlatıyor tekrar ve format işlemi böylece sona ermiyor. Bildiğim bazı şeyleri yaptım. mesela en basit olarak
-----başka bir cd ile format atayım dedim yine aynı problem.
-----daha sonra başka bir bilgisayarın güç kaynağını onunkiyle değiştirdim işe yaramadı.
-----Ramlarde olabilri diye düşündüm değişrtirdim çıkardım felan yine olmadı

Mebbisteki arıza modülüne göndersem daha pişman olacağımı biliyorum. onun için şu anda aklıma bişey gelmiyor acilen yardım lazım zaten yeterince bilgisayar yok bunlarıda kaybedemem. arkadaşlar yardım lütfen.... :? :(

güç kaynağı sağlamsa, işlemci ısındığından olmasın hocam

Hocam biostan işlemci ısısına bakın, %90 budur eğer ısı değilse anakartın üzerinde bobinler onlara bakın şişmiş mi diye ...

ramler sorun olmadığına göre işlemci fanın çalışıp çalışmadığına birde termal macun çekersen ısınma problemi çöüzlür.kasanın bağlı olduğu prizide değiştir.(kasanın yerini değiştir :) ) birde hocam kasa rakasındaki giriş çıkış panelinde bi kısa devre olayındanda söz edilebir.

Aynı sorunu geçen haftalarda ben de yaşadım. Bilgisayara format atıyordum kurulumdaki yeniden başlama sırasında her defasında cdden yeniden okuyordu. Başka cd ile de denedim olmadı. Çözüm olarak o bilgisayarın harddiskini başka bir bilgisayara takıp formatladım. Sonra da eski yerine takıp normal kurulum yaptım, oldu. Belki işinize yarar.

Geri