bt sınıfı arızalı bilgisayaralar

Kodla Büyü

burock_26

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Benm bt sınıfında 1.faz beko bilgisayarlar var haliyle baya eski teknoloji :shock:
ama artık iyice arıza vermeye başladı
Öğretmen pc çöktü :? cd sürücü bile yok flashtan format atmaya çalıştım ama atamadm
farelerin milleri kırıldı
:cry: 3 bilgisayar bozuk artık isyan edesim geliyor hiç ders işleyemiyorum
ne yapabilirim? :verymad:
bi de bazı bilgisayarların açma düğmesine bastığımda hiç ses bile gelmiyor ne olabilir acaba

Bendede beko 1.faz lardan kurulu bir lab var. Yapacağın tek şey sabretmek diyebilirim hocam, bende de 3-4 tane bozuk var diğerleri çalışıyor ama bi işe yaradıkları yok, word u açınca bile kilitleniyorlar. Farelerin çoğu sorunlu, klavyelerin tuşlarının çoğu eksik, çocuklar tuşları değiştiripte kullanıyorlar, eksik olanın yerine başka tuş söküyorlar öyle öyle idare ediyorlar onlarda alıştılar artık. Yapacak bişey yok yenilenmesini bekleyeceğiz hocam. Şöyle doğru dürüst çalışan bilgisayarlardan kurulu bir lab hayal edemiyorum, ne güzel olurdu ya öyle ders işlemesi. Bizimki tam bir işkence.

hocam Allah yardımcımız olsun hepımızın en oncelıklı sorunu bu eskı bılgısayarlar

Sizi bilmem de, ben pes ettim gibi. Eski teknoloji, yedek parça yok. Zaten para da yok. Geçen dynet kurcağız diye win me yükledik, office 2003den ofice 97 :verymad: trasnfer olduk.
Sonuç: okulun kulaklık alacak parası olmadığı için kendi kendimiz rezil ettik..

oof off isyan ediyorumm
bıktım artık yaaa çocuk avutmaktan onların problemlerinden ne zaman yeni bilgisayar gelecek? mouse alın bizee olan mouselar da kırıldı
Çok canım sıkılıor doğrusu :(

Allah yardımcınız olsun, yapacak fazla bir şeyiniz yok, hatta hiç bir şeyiniz yok gibi. Bizde 3 yıldır bozuk duran bilgisayar var. Para yokmuş.

Hocam 1.Faz madurlarından biri olarak konuyu görünce sizin için nekadar zor bir durum olduğunuzu çok iyi anlıyorum.

Şimdilik yapabileceğiniz şeyle şunlar; Okull idaresiyle görüşüp ihtiyacınız kadar mouse ve klavye için kaynak ayrılmasını sağlamak. Bozuk olan bilgisayarın birinin çalışan parçalarını diğer bozuk parçalarla değişmek.

Hocam gerçekten işiniz zor, umarım yakın zamanda bu laboratuarlar değişirde hepimiz bu işkenceden kurtuluruz.

evet hocam çok zor kaynak ayırmaya gelince nedense en son kaynak ayırılan ders bizim dersimiz teknoloji çağındayız ama böyle işte
Sanayı devrimini yapamadık geride kaldık bari bilişim çağında bilişimle ilgili gelişmeleri akip edebilsek bari
Gene geride kalmasak ama zor bu gidişle çocuklar bilgisayarı oyun ve eğlenceden ibaret görüyorlar not da yok ki neyse :(

benim gittiğim bir okulda da böyle office 97 anlatıyorum :S accesse falan geçemedik. bir sınıftada internet konu ben yine word excel anlatıyorum

Geri