bt sınıfı için öneriler

Kodla Büyü

hatshepsutpoca

Aktif Üye
arkadaşlar bilgisayar laboratuvarını renklendirmek güzelleştirmek için neler yapılabilir?
benim laboratuvarım inanılmaz sıkıcı bi yer.şöle sabah girdiğimde gözüm gönlüm açılsın istiyorum:)) bi fikir versenizz!!

ilk aklıma gelenler
- okulunuzdan bt sınıfının boyanmasını isteyebilirsiniz
- renkli afiş posterler bastırabilirsiniz
- bir pano hazırlayıp çocuklara renkli kağıtlar da verip donatmalarını isteyebilirsiniz
- çiçek koyabilirsiniz
- gereksiz fazlalıkları dışarı atabilirsiniz, idareye bildirin depoya kaldırılsın
- bt kitaplığı oluşturabilirsiniz
- ışık yetersizse ışık sistemini güçlendirebilirsiniz
- sık sık havalandırabilirsiniz

bir fotoğrafını koysanız aslında daha güzel eleştirip fikir verebiliriz

hocam tam da aklımdan geçenleri yazmışsınız. benim sınıfım da tam anlamıyla iç karartıcı. okulda ve meslekte ilk yılım. eski bir pano buldurttum. sınıfa astırdım ve birkaç yazı asarak başladım. sınıf kuralı filan. onlar bile sınıfın havasını değiştirdi.

bende güzel bi perde mükemmel bi ışıklandırma ve resim tabloları duvarlarada strafor kullanarak onu çiçeklerle çerçeveletip içine pc ile ilgili afişler astımm süper görünüyoo
bu arada perdeler bordo ve etrafı desenli süslü yani ışığı kapatıp sinema salonu aynı zamanda bi boyasının güncellenmesi gerekir :):) :mrgreen:

Ben de idare ile konuştum. öğrencilerden 1 tl para topladım. köy okulunda olduğum için sınıfımızda hiç bişey yoktu. Öncelikle kalın bir perde aldım. projeksiyon net görünsün diye. Sınıf güzel koksun diye otomatik sprey aldım. Masaları silmek ve güzel kokmasını sağlamak için güzel kokan temizlik malzemleri aldıım. Kağıt havlu, ıslak mendil vs . aldım ekranlar parlasın diye vs... Kalan para ile de güzel bir ses sistemi alacağım(150-250TL). haftada birgün köydeki öğrencilere film izletmeyi düşünüyorum.(Sinemaya giden 5/500 öğrenci var). panolarımız ve duvarlarımızın boyası daha yeni yapıldı. Artık birkaç resim ve afişlerle sınıfımız daha da güzel olacak inş..

benim laboratuvarım inanılmaz küçük.her taraf sandalye dolu.aklıma masaların üstüne renkli örtüler almak geldi ama olurmuki acaba :oops:

Saksıda kaktüs. (benim masamda var)
radyasyonu emiyor.
Sıkıcı olması radyasyona bağlı olduğundan olabilir.

Ayrıca renk konusunda kırmızı renkleri tercih etmeyin gözü yorar, mavi renkleri seçin

renklendirmek için para lazım ..bi pano yapmışlar 250 kâğıt vermiş hocalarım..
bu kaktüs olayı fena fikir değil :lol:

Bende Beko Faz 1'ler oldukça yukarıdaki önerilerin hiç biri bende işlemez sanırım :)

Geri