Belli bir miktar değil hocam, yıl içinde sıkıntı çıkarabilecek fare,klavye vs. yada pano,kalem vs. gibi ihtiyaçlar için.burhaneren' Alıntı:kaç para lazım hocam ?
Aynen hocam, her yıl cebimden 150-350 TL para çıkıyor.erdcannet' Alıntı:.... Şu an için okul aile birliği kanalıyla ya da cebinizden ödemeniz gereken bir durum var hocam
ercinc98' Alıntı:sakın ha! bir velinin ağzına bakar.
maşşalah hocam sizin okulda 1100 kişilikmiş.mesut_steel' Alıntı:ercinc98' Alıntı:sakın ha! bir velinin ağzına bakar.
2 lira topluyorum bende 2 senedir, şimdiye kadar sıkıntı çıkmadı şükür
hocam 7-8 lerde bilgisayar dersi yok malum, sadece 5'lerden topluyorum, yaptığım masraf fazlasıyla cepten yiyor zaten, bizimki sembolik olarak öğrencilerin bilgisayarları sahiplenmesi ve koruması için alınmış bir rakam..ercinc98' Alıntı:maşşalah hocam sizin okulda 1100 kişilikmiş.mesut_steel' Alıntı:ercinc98' Alıntı:sakın ha! bir velinin ağzına bakar.
2 lira topluyorum bende 2 senedir, şimdiye kadar sıkıntı çıkmadı şükür
Öğrencilere söyleyin ailelerinin evinde ya da iş yerlerinde kullanılmayan fazla klavye,fare, ekran vs. var ise size iletmelerini isteyin hocam.geliyor bir şeylercoook' Alıntı:Anladım arkadaşlar sağolun.
Belli bir miktar değil hocam, yıl içinde sıkıntı çıkarabilecek fare,klavye vs. yada pano,kalem vs. gibi ihtiyaçlar için.burhaneren' Alıntı:kaç para lazım hocam ?
Mr.Spermata' Alıntı:Öğrencilere söyleyin ailelerinin evinde ya da iş yerlerinde kullanılmayan fazla klavye,fare, ekran vs. var ise size iletmelerini isteyin hocam.geliyor bir şeylercoook' Alıntı:Anladım arkadaşlar sağolun.