BT Sınıfı ihtiyaç listesi.

Kodla Büyü

elf_pilor

Site Gezgini
Okulumuzda BT sınıfı yok. Ağ alt yapısı var fakat bilgisayar ve (robotik kodlamaya yönelik) malzemeler yok. Sınıflarımız ortalama 20-22 kişilik. Müdür Bey yeni bir sınıf oluşturmak için ihtiyaç listesi çıkarmamı istedi. Söylenilene göre yeni BT sınıfı kurulmuyormuş fakat robotik kodlamaya yönelik materyal istediğimizde gönderilebiliyormuş. Ders olarak 5 ve 6 sınıflarda Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersi var. Seçmeli ders yok. Elinde böyle bir ihtiyaç listesi olan var mı? Ya da yardımcı olabilecek olan olursa sevinirim.

Okulumuzda BT sınıfı yok. Ağ alt yapısı var fakat bilgisayar ve (robotik kodlamaya yönelik) malzemeler yok. Sınıflarımız ortalama 20-22 kişilik. Müdür Bey yeni bir sınıf oluşturmak için ihtiyaç listesi çıkarmamı istedi. Söylenilene göre yeni BT sınıfı kurulmuyormuş fakat robotik kodlamaya yönelik materyal istediğimizde gönderilebiliyormuş. Ders olarak 5 ve 6 sınıflarda Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersi var. Seçmeli ders yok. Elinde böyle bir ihtiyaç listesi olan var mı? Ya da yardımcı olabilecek olan olursa sevinirim.
hangi il hocam

Öncelikle sizin adınıza çok sevindim
Tepeden tırnağa ne varsa yaz hocam.. şuan tam donanımlı yeni kurulan bir sınıfı olan ve daha önce robotik ve kodlama kursu açan arkadaşlardan biri olarak şuraya yazacağım kadarıyla listeliyorum sen temize çekersin hocam.
Öncelikle laboratuvar büyüklüğü kapasitesi nedir bilmiyorum kaç masa alır PC sığar ortalama yazıyorum.
20+1 Laboratuvar için
* 20 öğrenci masası, ofis tipi sandalye, Al in One PC
* 1 öğretmen masası, ofis tipi sandalye, All in Öne
* 2 adet Robotik Ve Kodlama masası
* 12 adet Arduino İleri seviye set. (Robotik kurs ders için)
* 6 adet Mbot (Kurs için)
* 6 adet LEGO Spike Prime Set (Kurs için)
* 1 adet Creality K1C 3D yazıcı.
* Yeteri kadar dolap vs.

İlla ki elektronik işlerin olur havya lehim pense vs vs gibi ihtiyaçların olacaktır.

Belki çok şey istedim ama eğer imkânı varsa bunların alsa idaren sırtın yere gelmez ki bunlar nerden baksan 700 bin TL tutar gibime geliyor

Cevap için teşekkür ederim. Kurs açma fikrim şimdilik yok ama Müdür Bey böyle söyleyince liste çıkarmam gerekti. 5 ve 6. sınıf için güncel robotik setleri önerisi almak istedim. Aslında öncelik bilgisayar fakat o konuya çok sıcak bakmıyor gibi, anlamadım bilgisayar olmadan nasıl kodlama yapacağız. Kullanılmış tabletler varmış, eski lise öğrencilerinden kalan sanırım (vestel) elden geçmesi gereken, onlar iş götürür mü bilemedim.

amanınnnnn hocam eski tablet kullanacağına hesap makinesi ver çocukların eline...
anlaşılan müdürün reklam peşinde iş yapmak değil.
eski tablet bizim evde var insanı sinir hastasıı eder. youtube dan daha video açamıyorun sen ki desteklemesi sona ermiş nir android versiyonuna uygulama yükleyeceksin yanlış bilmiyorsam android 4 mü 5 mi ne yüklü şuan neredeyse android 15 e geçtik ki o tablet daha üstüne desteği yok . sen en iyisi mi benim dediğim listeyi ver bakalım ne diyecek çok merak ettim eğer hakkıyla istiyorsa yapsın yoksa reklam peşinde koşmasın. seni yorar sen koşarsın

Geri